I jakość wykonania na najlepszym poziomie :)
Wersja do druku
I jakość wykonania na najlepszym poziomie :)
Ja dostałem podobnie, ale teraz dzieci wymagające... Komputery, quady, gry...
Nie chcę myśleć, co będzie za paręnaście lat.
Uważam, że najmniej ogłupiający prezent i taki, który do czegoś się przyda, to rower.
Z PS Vita, czy PSP będzie problem, bo zaraz się dzieciakowi znudzą gry i trzeba będzie co chwila kupować nowe. A trudno będzie wyegzekwować choćby wyniki w szkole za to.
Aha, a z Ipodem, i tym podobnymi wynalazkami jest inny problem. Co parę miesięcy wychodzi nowy model, więc wstyd mieć starszy, gdy koledzy i koleżanki w szkole chwalą się nowszymi ;-)
Czytam i sie boje ... pokazywali kiedys w tv ze w polsce to juz dzieci do komuni limuzunami woza . MASAKRA . Ja na komunie dostalem szachy rower i ksiazki Alfreda Szklarskiego serie o Tomku . To tej pory milo wspominam . Wiem jedno czym lepszy prezent naszym zdaniem tym gorszy dla dziecka . Lepiej kupic ksiazke i dzieciakowi wieczorem poczytac albo rower tak jak koledzy pisza , a nie gierki . Tym bardziej piszesz ze juz ma ...
Aha, nie wiem, czy wiecie, że US wprowadził przepis, ze trzeba odprowadzić specjalny podatek od drogich prezentów komunijnych (quady, I pady it.p. )
Więc uwaga z prezentami ;-)
Nowy Ipad wychodzi raz na rok więc, prezent przez rok będzie aktualny :D
Ja wolę być raczej na bieżąco :)
ADASIO bo wtedy nie było wyboru, do tego można było dostać jeszcze radio na baterie i piłkę:)
Mój Poljot szybko się skończył:(...pod wodą:D Nikt mi nie powiedział że nie jest wodoszczelny :mad2:
Wygląda na to że w drukarni zrobię talon na PS4 +FIFA 14 no i Grand Turismo 6 :)
Tuczi77, rozumie że pojęcie "damka" nie jest Ci obce:p Chciałbyś przyjechać takim rowerkiem na Nudną Imprezkę:D