-
728 jest OK - miałem i cieszyłem sie bezawaryjna jazdą przez prawie 3 lata ale jak szukasz v8 no to nie ma o czym gadać
740 - ładne autko warte popatrzenia z bliska, choć 220 km to kawałek ale do przeżycia ja bym sie skusił
-
No i jaką wartość sentymentalną ma ta 2.8 ;). Co do tej 740 bardzo ładna ale ja osobiście jak szukałem to auto z przedziału 97-01, jakoś nie przemawiały do mnie sztuki z pierwszych lat produkcji...
-
Za te pieniądze nie da się kupić tego auta w dobrym stanie. Wiem, bo zjeździłem większe pół kraju. Nie ma najmniejszych szans. Musisz pojechać zobaczyć, ale 99% że się rozczarujesz. Wszystkie ładne na zdjęciach. Nie zawracaj sobie głowy e38 za 12 tys.
-
Piszesz bzdury. Tutaj juz nie chodzi o kwestie ceny, a bardziej od tego od kogo kupujesz to auto. Nie każdy ma "sentyment" do samochodu żeby cenic bmw z 94 roku na 21 tys... a tacy też sie zdarzają. Po drugie ceny spadają z roku na rok.
-
Żeby uniknąć rozczarowania 220km od domu, poproś kogoś z forum kto ma blisko niech rzuci okiem, czy jest sens jechać. Postawisz za to jakiś dobry trunek, a i tak wyjdzie Cię to taniej i zaoszczędzisz ewentualnych nerwów :)
-
Kolego wystrzegaj się tej 2.8! Dopiero post przeczytałem a jestem świeżo w temacie - niedawno po zakupie e38. Odbyłem z tym właścicielem kilka rozmów telefonicznych i przysłał mi e-mail ze zdjęciami o które prosiłem.
Auto jest pomalowane w tamtym roku całe (właściciel twierdzi, że kolor był już matowy i postanowił odświeżyć). Prosiłem o zdjęcia - wszystkie ranty drzwi na dole od progów ma bardzo skorodowane!!! (rok po malowaniu podkreślam).
Po za tym właściciel przyznał się że skrzynia szarpie jak silnik jest zimny i cytuje "coś tam z elektryką jak to w starym aucie". Miałem do niej 120 km ale jakoś "nos mi podpowiadał" żebym odpuścił! Aha i opony na których stoi są już łyse z tyłu.
-
Michal86
Dziekuje Tobie za informacje, mialem wlasnie zamiar w weekend jechac i ogladac 728i, myslalem, ze za 14 tys auto bedzie zadbane. Ale z informacji jakie uzyskalem od Ciebie, sądze, że dac 14 tys za cos ,co jest sztruclem mija sie z celem.
Cos czuje, że nie predko kupie e38 takie jakie bym chcial..
-
a co z tą srebrną? ktoś oglądał?