Jaja to ja mam bycze :D
A może nim napiszesz takie coś tu byś sprawdził czy aby na pewno nie działa to co Ci napisałem.
Koledzy nie jestem pewien czy coś pomogę kiedyś w e32 wyładował mi się aku i też za cholerę nie mogłem otworzyć drzwi,znajomy otworzył w kilka sekund słyszałem o motywie z tablicą i podświetlaniem.Do maski nie mieliśmy dostępu aku był pod siedzeniem także bagażnik też nam nic nie dawał do rzeczy:) a wiec kumpel podlewarował auto i podał prąd na rozrusznik i był prąd i odworzylem kluczykiem.Ale tak jak koledzy mowią pod maska powinien być awaryjny plus.pozdrawiam
Panowie błagam pomóżcie. Podpiołem się pod ten + pod maską (u mnie nie było tej klapki plastikowej z oznaczeniem +, była tylko taka śruba) masę też podpieliśmy i nic nadal nie ma pradu. Sprawdzane na dwóch nowych kompletach kabli. Błagam pomóżcie, Auto stoi na zadupiu i nawet zamkną go nie można. Czy coś innego mogło się stac? i Czy ktoś choby na priva może napisac jak otworzy bagażnik? Bardzo potrzebne mi to auto
No chłopie przecież Ci podałem sposób...nie sprawdzałeś?
Chyba jednak nie warto podawać żadnych sposobów, skoro żaden z podanych nie "podpasował" zainteresowanemu.
Te podane działają, jeśli jednak u niego nie, to polecałbym wezwać serwis ;-)
Wrodzona podejrzliwość podpowiada mi, że ktoś może pozbyć się zawartości bagażnika przez pochopne porady na forum...
Chłopaki nie wymyślam sobie tego problemu z autem, po to żeby wyciągnąć jakieś sposoby na włam... Na serio mam taki problem. Dziękuje za rady. Auto parę godzin zostało odstawione na lawecie do znajomego elektryka
Napisz, jak rozwiązałeś problem. I nie obrażaj się za podejrzliwość. Forum jest dostępne dla wszystkich i różni ludzie je czytają...
Znam właściciela komisu, który "nazbierał" już ponad 200 kluczyków od różnych aut, a w tym kilkanaście od beemek. Po prostu, kupującemu nie oddawał pełnego kompletu.
A po co mu te kluczyki ?
Nie obrażam się za Waszą podejrzliwość. Rozumiem to.... Też zdziwił mnie fakt, że sposób z + pod maską nie zadziałał. No i jeszcze jedna sprawa mnie dziwi: nie można drzwi od str. kierowcy otworzyć kluczykiem, tak samo bagażnika. w jednym jak i drugim zamku nie można przekręcić kluczyka. Pryskałem nawet WD-40, ale nic to nie dało... Czy tak się dzieje, gdy nie ma prądu?