Jakiś czas temu nad tym myślałem, ale w poliftach z klimatronikiem trzeba ciąć przewody powietrzne i zmniejszać ich wysokość. Ogólnie sztukateria.
Ale w przedliftach bez problemu.
Wersja do druku
Jakiś czas temu nad tym myślałem, ale w poliftach z klimatronikiem trzeba ciąć przewody powietrzne i zmniejszać ich wysokość. Ogólnie sztukateria.
Ale w przedliftach bez problemu.
Ja navi nie mialem, jednak 7" wygląda o niebo lepiej ale w twoim przypadku bartolo coś za bardzo prawa strona wpadła do środka.
Ja dołożyłem trochę drewienka i nie wygląda już tak łyso :) ale i tak 7" to 7'' :)
http://naforum.zapodaj.net/07a63dff31a8.jpg.html
ratovnik: w przedliftach (jak np u mnie) jest tak samo przewalone przy klimatroniku.... Ja sobie poradziłem przeróbką tyłu radia :)
lockbud: Nie wpadła, jest równo lewa i prawa a całość wpadła bo chciałem aby nie było tego schodka, który jest u Ciebie. Dla tego ja całkiem nie mam górnego stelarza tunelu środkowego, został ucięty na wysokości tuż nad klimatronikiem :)
Elvis: moja wersja około 2100 brutto.
bartolo, bebeszyłeś cały tył nawigacji??
ratovnik: Nie, tylko odkręciłem tylny 1din od przedniego panelu i przesunąłem w lewo tak by wlazł na głębokość w miejscu gdzie normalnie jest radio (kaseciak).
Z pokaż jak bardzo ten tył jest rozbebeszony :)
Bartolo nie obraz sie ,ale za to bym nie dał 500zł , Juz bym wolał dołożyć parę stówek i załozyć ori.
Wg mnie to wcale nie pasuje ,ale u lockbuda z tym drewnem teraz wygląda sensownie.
Elvis: nie obrażam się bo każdy ma prawo do własnego zdania i gustu. I tutaj prośba abyś ty się tez nie obraził bo przedstawię moje (od zawsze) zdanie - dopłacanie jeszcze kasy tylko po to żeby mieć sprzęt totalnie bezużyteczny (tak, bo przestarzały badziew) to dla mnie mocno rozjechane :)
Poza tym nie znasz sprzętu, nie słuchałeś, nie wiesz jak gra i działa a komentujesz... Trochę nie fair... A czy nie pasuje ? Może na foto tak wygląda, na żywo każdy twierdzi że jest jak fabryka.
A 500 zł... cóż... drogi to jest dynavin, ten sprzęt akurat jest wart swojej ceny.
I co wygląda sensownie ? Ta cieniutka drewniana listewka na dodatek przesunięta w pionie względem pozostałych ?
ratovnik: nic nie rozbebeszasz... Tył z przednim panelem połączony jest dwoma tasiemkami i tutaj nie ma problemu żeby przesunąć klocki względem siebie :)
lockbud: Twój sprzęt to nie jest dynavin.... dynavin ma zupełnie inne menu (od zawsze). Poza tym dynavin miał zawsze sloty na karty jeden pod drugim. Co to za towar masz ?
Bartolo ja sie nie mam zamiaru obrazic przeciez więc luz.
Moim zdaniem nie pasuje do tej wneki i tyle ,a jak gra nie wiem ,zawsze sie możesz pochwalic na spocie .......... jak w końcu przyjedziesz hehe.
Powiedz co jest w oryginalnej 16/9 takiego badziewiatego wg Ciebie ?
Przede wszystkim jest to archaiczne jak na obecne możliwości.
Nawet na możliwości lat kiedy duża nawi pojawiła się.
Mp3 pojawiło się pod koniec E39. Wcześniej jedyna opcja to cd-audio.
Aux tez późno się pojawił.
Nie chodzi mi już o usb czy sloty sd, ale zwykłe MP3 to nawet w E60 był problem na początku. Trochę to boli jak na auto tego segmentu, gdzie zwykłe nieoryginalne radio to wszystko już ma.
Pocieszeniem jest to, że nie tylko BMW tak miało