-
Ona się nie nadaje do dłubania... bo nie ma już co dłubać, ja wszystko zrobiłem.
http://otomoto.pl/bmw-735-idealne-bm...C28033417.html
Ona bardziej by pasowała dla Michała86, bo widze że szuka i nie może znaleźć, przebieranie w trupach jest męczące, sam o przerabiałem.
-
Ładna ta 735 :) szkoda, że nie ma papy :)
-
No niestety, chciałem mieć szmery bajery, ale naoglądałem się różnych wydmuszek i stwierdziłem , że wole coś do jazdy z mniejszym spasem, niż trupa do reanimowania w garażu z łamanymi fotelami xD. Widze kolega z moich okolic :D
-
Witam ponownie! Kupiłem wczoraj auto! :) Temat jest więc do zamknięcia
Nie chciałbym zaśmiecić forum w tym dziale, napiszę krótko! Kupiłem 728i tą co wysyłałem link, uderzoną w lewy narożnik z 1996 r.! Po auto jechałem z blacharzem i dużą rezerwą, ale ogromne zaskoczenie! Po krótkich oględzinach: wszystkie szyby w oryginale i lakier na wszystkich elementach ten sam (opinia blacharza i miernik dodatkowo :) byłem w ogromnym szoku, spodziewałem się że jakieś drzwi, zderzak coś robionego, malowanego a tu...nic! Progi i podłoga bez rdzy! (1996 r. !!!). Przejechałem się, pięknie się prowadzi, nic nie ściąga, przy 160 km/h puściłem kierownice i leciała prościutko! Jestem zachwycony, nie zastanawiałem się długo, jazda tym modelem to jest...przygoda! Auto już u blacharza!
Dzięki wszystkim za opinie i podpowiedzi !!! :)
-