na cale szczescie! ;D
Wersja do druku
na cale szczescie! ;D
JOKA z tego co znalazlem napisales cale [shadow=red:5a1caad447][/shadow:5a1caad447]10 postow wiec nikt tu plakal za Toba nie bedzie zapewniam a to co robisz ze swoim autem i zyciem to twoja sprawa wiec nie narezucaj innym co maja robic bo potem jest taka sytuacja jak teraz kazdy ma swoi rozum sprzedales ok twoja sprawa chcesz e65 zycze milej podrozy mpk przez rok :x
DOWIDZENIA ;D ale sie uniesłem ;D
zapomnialem jeszcze dodac ze dzial dotyczacy e32 powinien zostac calkowicie zamkniety i zlikwidowany. jak widze jak ktos jedzie taka trzeszczca landara to od razu ogarnia mnie niepokoj czy mu sie zaraz jakie kolo nie urwie i nie zarzuci go na chodnik. dzial dotyczacy e32 powinien byc zlikwidowany ze wzgledow bezpieczenstwa waszego i pozostalych uczestnikow drogi, by ludzie juz nie grzebali w tym na sile tylko oddali wreszcie trupa na zasluzony wieczny odpoczynek.
haha ale sie usmialem
co do e65 to 10x bardziej wole jakies wypasione e38 z konca produkcji w IDEALNYM stanie powiedzmy 3 czy 4 litry dizel niz nawet e65 z 2005 roku, powaga
JOKA powiedz mi jedna rzecz?? czy ty jestes takim dupkiem od urodzenia czy poprostu to ze sprzedales swego rzecha tak ci odj...balo?? zaczynasz mnie koles irytowac poprosze admina o interwencje bo inaczej :razz:
Widzę że kultura osobista nakazała Ci naubliżać każdemu na tym forum jeszcze nie zmieniłeś auta a wozisz sie jakbyś czekał na odbiór F1 z salonu przez jakiś czas korzystałeś z tego forum jak PASOŻYT wiec troszeczkę szacunku :papa:
nikomu nie ublizam i nie uzywam slow wulgarnych. cackac to sie mozna z baba, ja po prostu mowie otwarcie jak jest wiec sie nie obrazajcie tylko wyciagnijcie wnioski koledzy bo ja Wam dobrze mowie. tzreba isc naprzod z czasem, z postepem, z osiagnieciami. pozdrawiam Was wszystkich zyczliwie !
Uwarzam,ze stanowczo przeginasz i jestes bezczelny!Cytat:
Zamieszczone przez joka
Kazdy z nas ma inny gust,i uszanuj to!
Nie kazdemu podoba sie e65 i to nie dlatego,ze nie ma kasy!!
Wolisz e65 to ok. -powodzenia :papa:
Chciał błysnąć , ale się nie udało :| żałosny gość :|
Ja tam wolę stylowe E32 niż MPK :P :P