Będzie kolejne 4 strony o tym kto ma kupić i dlaczego ???
Zróbmy "szkic duchowego portretu" przyszłego nabywcy tego auta :D
Wersja do druku
Będzie kolejne 4 strony o tym kto ma kupić i dlaczego ???
Zróbmy "szkic duchowego portretu" przyszłego nabywcy tego auta :D
przekozak bo co wjebali 4,4 do 7er?????
zwykłe autko środek zmęczony wg mnie wg mnie auto zrobione pod pałowanie a nie pod mailnke bo skoro ktoś wjebał 6-gang za 5-6k a na ładna gałkę zabrakło to znaczy, że do katowania i tyle w temacie
o rany co wy wpisujecie... wnioskuje po waszych postach że lepiej kupić za tą cenę zmęczone e38
Czy to siedem czasem nie powstało w Otwocku??
Wydaje mi się że to Filona była siedem :D
W pięć osób dobrze bokami chodziła :D
Coś się człowieku mnie uczepił?
Wisi długo - fakt wisi.
Zmęczony jest fotel - fakt, każdy zapewne widzi.
Napisałem gdzieś ,ze nie warto, ze to złom itd?
Widzisz też gdzieś bym porównywał do mojego auta ??
Jak już przytoczyłeś mój egzemplarz to najpierw wejdź w temat poczytaj trochę, zobacz zdjęcia a jak będziesz bardzo chciał to i skan briefu Ci podeśle :D - unikniesz wtedy ponownej kompromitacji:D:D:D
Nie można napisać co się nie podoba, stwierdzić fakty?
Każdy ma inny gust czy tak trudno to uszanować?
tuczi ale ty Hardkorowy choop jesteś :D
pawel-e30 wnioskujemy, że auto jest ceikawe ale szału nie ma i tyle
a co d otego co napisałeś, że w 5 osób super bokiem chodziłą to tylko mnie utwierdziło wprzekonani, że ktoś budował to auto do męczenia i tym bardziej bym go nie kupił upalanie w 5 bokiem to katorga dla podzespołów 7er
Tuczi hardkor????????????? albo znam innego Tucziego albo coś nie teges.
Auto traktowane z głową :smile:
ja tam powiem tak....po samym wyglądzie bym takiego nie chciał.....i tyle :)
niech ktos zamknie/usunie ten temat, są co najmniej dwa powowdy:
1. Istnieje Identyczny temat dotyczący tego auta, jego potencjalnych kupców, życiorysów wszytskich właścicieli i wszystkowiedzących którzy po kilku zdjęciach są w stanie opowiedzieć nam historie auta od kiedy zjechało z tasmy montażowej.
2. Jak coraz więcej wątków na forum po 3-4 postach które jeszcze trzymają się tematu zaczynają się wyzwiska, głupie ironiczne komentarze i dopiekanie sobie nawzajem