To faktycznie kaszana ....;)
Wersja do druku
za malowanie calego autka bez przedniego zderzaka ( nadaje sie do wymiany) zaplacilem prawie 5 tys zl, 4 warstwy lakieru z dosc wysokiej polki cenowej.
rozumiem że auto rozbierał i składał lakiernik?
za e-32 jak rozmawiałem ze znajomkiem to krzyknął koło 4-5k ale fachowiec pierwsza klasa robił mi pare rzeczy i robi jak dla siebie cena z lakierem oczywiście
10 k ktos powiedzial za malowanie... ale CIe skroili haha:D zalezy KTO GDZIE I CZY DOBRZE TO ROBI:) moj kumpel maluje BEZ KOMORY!!! za 150zl za element:) 120 przy calym samochodzie:) widzialem juz niejeden samochod jak malowal i JEST BARDZO DOBRZE:) nie robi problemu jak cos musi poprawic czy cos:) generalnie liczy sie wprawiona reka i dobre warunki (a on w seriwie mietka robi u Frelika w toruniu co glosno bylo ze bite auta jako nowe sprzedawal:D) a DOBRY FACHOWIEC w toruniu bierze 400zl od elementu i nie mozesz znalezc NIC CO BY CI SIE NIE PODOBALO:) wiec gdzie 10k..
Gdzie kropka,przecinek ???
ja tez - gdybym nie widzial jak ten chlopak maluje:) 120zl + farba takze troszke drozej wychodzi:) nie ma firmy nie placi zusu wynajmu podatku :) myslisz kolego ze skad te ceny sie biora?... im wiekszy zaklad tym wieksze oplaty wieksze kredyty wiecej pracownikow wiecej KASY i tym wiecej skasuje:) a jak ktos zna sie na robocie - lubi to co robi i STARA sie robic to dobrze tak zeby zadowoleni ludzie go polecali to bedzie mial robote i klientow:) ja tez nie wierzylem - zobaczylem i uwierzylem:) ja z reka na sercu moge go polecic:) oczywiscie przy calym samochodzie dochodzi tz koszt blacharza ktory auto rozbierze ale to jakies grosze:) w 2 K mozna sie zmiescic malujac cale auto u niego i nie ebdzie sie zawiedzionym:) NIE MALUJE DACHOW:)
,,,,,,,,, ........ <- quiz! wstaw kropki i przecinki w brakujace miejsca!! taka mala zabawa na mrozny wtorek
Pierwsze ostrzeżenie!
ten lakiernik co mam zamiar malować cieszy się najlepszą opinią w okolicy jest znajomym mojego ojca robi już z 30 lat malował koledze e30 cabrio musiał zdzierać lakier do gołej blachy bo poprzedni lakiernik narobił gór i wziął od niego 3700 a za element bierze 300-400 jak pojedynczo. Myślę, że jeśli sobie sam rozbiorę auto i poskładam do lakiernika mam 6 km to w 5000 zł się zmieszczę.
i bedziesz pozniej sie za przeproszeniem je**l ze spasowaniemw szystkiego polowe elementow na kantach porysujesz i na tyle CI wyjdzie to skladanie:P a tak - placisz i ma byc IDEALNIE:P maja byc kreski ma byc ladnie gladko elegancko:) takie jest moje zdanie:) pozneij poskladasz cos CI sie nei dposoba to CI powie ze to Ty zarysowales podczas skladania i o;)