Kolor auta powala mnie na kolana... Coś pięknego :)
Wersja do druku
Kolor auta powala mnie na kolana... Coś pięknego :)
To już druga Buma w tym kolorze. e30 dokładnie miała ten sam kolor zewnętrzny jak i w środku szare welury. Jak kupowałem e30 to nie do końca byłem przekonany ale szybko zmieniłem zdanie. Wystarczy umyć, troche słońca i :love:
Dlatego właśnie jak tylko udało mi się namówić kumpla że może jednak sprzedałby e38 to plany o e32 poszły w odstawke.
Super zestawienie kolorystyczne. Wzór felgi nie tylko na e65/66 wygląda ładnie , autko nawet na zwykłych stalówkach wygląda mega dobrze ;). Kamerka cofania-idealne rozwiązanie. Gratulacje.
Ładne ,klasyczne ,piękne i prawdziwe BMW. Gratulejszyn. Warto dbać o takie auta bo model następny pozostawia wiele do życzenia.
Bardzo fajne e38 ,ja bym zostawił welur.
Jak masz te kamere podłączoną do monitora ?
Super fura ! Osobiście nie przepadam za kolorami pochodzących od czerwonego ale ta naprawde wygląda pięknie:flame:
Kapitalne zestawienie kolorystyczne.
Ciesze się że wam się podoba. Cały czas coś robię, ogarniam mechanikę i wygląd. Zdjęcia będę wrzucał na bieżąco.
Kamerkę podłączał kumpel były właściciel, także nie wiem dokładnie jak to wygląda od strony montażu. A w użytkowaniu wchodzi się w menu na TV gałką w lewo na AV i gotowe.
Autko może i ładne ale ...
- kierunki z przodu :doh: masakra dla mnie - zmień je albo na pomarańczki albo na białe bo z daleka w ogóle ich nie widać i wygląda jak byś dziury po bokach miał
- lampy tył - tez bym zmienił na poliftowe zwykłe pomarańczowe lub białe kierunki
- szyby - no może Tobie jako właścicielowi się to podoba dla mnie koszmarnie to wygląda i aż dziw że Ci jeszcze dowodu nie zabrali
poza tym autko całkiem OK :eyebrows:
Z listy którą wypisałeś w planach mam kupić kierunki przednie białe i je przyciemnić do takiej barwy jak jest z tyłu, lub dymione orginalnie Chciałbym też zrobić black helle z przodu ale na nowych kloszach i będzie komplet.
Lubie ciemny styl chociaż nie wszystkim się to podoba.
Co do szyb to już mi się opatrzyły bo pewnie są z 3 lata ale nie na tyle żeby samemu zerwać folie. Jak będą mi chcieli zabrać dowód to zlikwiduje wszystkie:wink-new: