No to wtedy nie sprzedałby jej za taki hajs za jaki ją sprzedał - nie oszukujmy się :D
Wersja do druku
A ja chciałbym przeczytać ile toto pali ma mieście :D Na pierwszy ogień jako dowód że nie zemdleje podam dane mojego EX Audi V8 - miasto min 26,trasa 11.
Ale mimo swoich minusów to i tak szkoda żeby to auto skończyło tułaczką na allegro gdzie każdy będzie je pchał dalej jak się zorientuje ile kosztuje utrzymanie M70
Ech te emocje,wydać wszystkie pieniądze na auto i nie mieć kasy na oc.
Widuję tą E32 codziennie na parkingu na moim osiedlu. Praktycznie auto całymi dniami stoi w jednym miejscu.
Pan przybił raz jeszcze typowy schemat powtarzany już tysiące razy.
Po kilku latach obserwacji mogę z przekonaniem napisać że są auta na których płynie się bardziej, chodź e32 v12 potrafi rzucić o glebe super szybko i nadal spektakularnie :D
Może żeby odbić od dna, pod patronatem ikony polskiego starego bmw z paląca się na stałe rezerwą, brakiem opłat i niewyróbą w każdym możliwym aspekcie zmieńmy temat na bardziej inspirujący:
Jak tam plan rekultywacji 750iL trzymanego tyle już lat w oczekiwaniu na uruchomienie?
Tchnięcie życia w to auto z opisem poniesionych starań na łamach forum mogło by być inspirujące, zwłaszcza w obliczu rezygnujących z e32 po miesiącu.
Kafarek dlaczego????
Dlaczego co?
Sprawy są w dokładnie takim samym miejscu co w listopadzie ubiegłego roku. Tylko skrzynia leży na palecie gotowa do włożenia. W międzyczasie kolega Binio, namawiał mnie do rzucenia zamysłów i "skupieniu" się na czymś co już jest zrobione ;), ale jestem twardy. Talentu i zaparcia mi nie brakuje, więc jak finansów nie zabraknie to może w tym roku będzie przynajmniej auto po lakierze na chodzie. Temat będzie otwarty jak będzie co w nim pisać...
Stoi na stali czy na alu?
Stoi na alu
Chlopak raz dzwonil o cewki do v12 ale chyba. 30zl. Bylo mu za drogo. A z ciekawosci na jakiej ulicy stoi? Bo nie mialem okazji ani razu zobaczyc jak smiga po stg.