Dzięki jutro się za to zabiore
Wersja do druku
Dzięki jutro się za to zabiore
Najlepiej posłuchaj czy silniczek dziala czy nie. Jeżeli nie to zabierz sie za przełącznik regulacji. Jest on rozbieralny :smile: Wyleci Ci duzo sprężynek i takich złotych wałeczków ale nie bój sie da sie to bardzo łatwo złożyć:smile: możesz mieć zaśniedziałe ścieżki
Silniczek działa rozebrałem ten cały przełącznik i wygląda dobrze ( czy to normalne że jest pokryty w całości jakimś zielonkawym smarem w środku ??) pozostaje mi tylko odkręcić fotel i sprawdzić mocowanie tych linek.
Ja jak kupiłem swoje E32 to też mi nie działało sterowanie fotela pasażera... tylko, że wszystko, nie tylko oparcie. Okazało się, że zaśniedziało kilka bezpieczników pod tylną kanapą i jak poczyściłem styki to zaczeło wszystko działać... może warto zerknąć tam najpierw.
było o tym http://7er.pl/showthread.php/12647-e...oparcie+fotela
rozkręć i maksymalnie wepchnij linkę w silniczek jeśli zadziała skróć nieco pancerz linki i ponownie wszystko zmontuj
Tak ten smar to normalne:smile: A powiedz kolego czy silniczek działa i nie podnosi oparcia czy dziala i podnosi a podczas naciskania przycisku nic sie nie dzieje?
działa i podnosi oparcie tylko przycisk raz załapuje a raz nie
No to spróbuj wyczyścic ten smar ze środka i przeczyść papierem ściernym scieżki (tylko nie tak od serca)
zerknij czy nie ma przepalenia na scieżkach całego sterownika fotela , jeśli nie dokładnie skontroluj wiązke pod fotelem musi być gdzieś kabel przetarty
Rozebrałem ten cały moduł jeszcze raz i zrobiłem jak napisał gsm191 poskładałem do kupy i wszystko działa dzięki wszystkim za odpowiedzi ;) Jedna rzecz naprawiona to teraz mi padł panel od nawiewu :Cry: w środę muszę jechać po drugi nie ma to jak nowy rok :D