-
Odgrzewam trochę kotleta... ;) W mojej Siódemce wkurza mnie tylko jedna rzecz -brak możliwości słuchania tego co lubię... Kupiłem transmiter, jednak jakoś dźwięku -dno... Czytałem o tych emulatorach zmieniarki -jednak są podzielone zdania, podobno też jakość dźwięku pozostawia wiele do życzenia...
Tak więc chciałbym zbędnego "kaseciaka" Business RDS zamienić na Business CD, albo ten sam patent tylko z Rovera (radio o połowę tańsze) ;) Mam pytanie, czy któryś z Was robił już coś takiego? Czy wystarczy tylko przepiąć wtyk z radia kasetowego do radia CD i będzie to działać bez problemów?
-
Z jakiego Rovera radio pasuje do e38 ??
-
Chodzi o Blaupunkta CD-43.
-
Nie wiem jakie, bo przesiadłem sie nie dawno z e46 do 7er i jeszcze nie wiem tyle co o e46 😜
-
-
Witam ponownie. No, tak jak wyżej pisze kolega Jakub, chodzi o tego Blaupunkta... Ogólnie to jest to chyba ten sprzęt, ale są dwie opcje oznaczeń:
1. BMW Business CD :
BMW Business CD
2. Rover:
Rover
Tyle że z tego co już zauważyłem na aukcjach, to te z nadrukiem Rover są tańsze... A można przecież nakleić znaczek BMW i też będzie w miarę gut ;)
-
Tylko mnie nurtuje pytanie, czy można po prostu wymontować oryginalnego kasetowego BMW Business RDS i w jego miejsce zamontować tego CD z Rovera -tak aby po włączeniu funkcji "TAPE" na tym głównym radiu -włączył się właśnie ten odtwarzacz CD... Oczywiście zachowując sterowanie głosem z kierownicy!
A nie ukrywam że nie chciałbym wydać przeszło 300zł i się wkurzyć... Może ktoś z Was robił już taką przekładkę?
-
Panowie wie ktoś coś z tym radiem ?
bo mi sie aukcja kończy, po co mam kupować jak nie podejdzie 😮