-
Wiem że to nie będzie na żywo i ideał ale myslę że 10 tyś napewno w ciągu roku dwóch by wystarczyło żeby mieć godne i zadbane E32. Więc docelowo auto które już prezentuje się dobrze jest w dobrej cenie. Aluminiowe elementy silnika proszą się o szkiełkowanie to tylko nabardziej rzuciło mi się w oczy :P
-
Panowie...jak ktoś szuka auta za 5 tyś a nie za 16 tyś to chyba logiczne,że nie dlatego bo ma taki kaprys tylko po prostu na takie go stać a dewagacje w stylu(bez urazy Dzuda) ja bym wolał dołożyc 10 tys i brać tamtą są bez sensu,to kwota przekraczająca 2 razy wartość szukanego auta...można też powiedzieć lepiej dolożyć 40 tyś i brać E65:p...moim zdaniem ta biala jest tania i kolor jak najbardziej OK...zawsze podobały mi się najbardziej srebrne,czarne i białe...a środek całkiem fajny...jeżeli nie jest styrana zawieszeniowo i nie jest zgniła to długo nie postoi.Pozdrawiam.
-
piękne są białe e32, myśle że warto by ją zobaczyć
-
jak bym mial blizej to juz bym jechal po nia dlatego bo szukam czegos w miare w cenie wlasnie takiej i z czasem chce dolozyc i miec ladne auto na trase i niedziele tak jak napisal arturo193 :)
-
jeśli spód ok i lakier dobrze położony to nie ma co się zastanawiać za tą kasę, a inne duperele czy nawet wnętrze można dołożyć/zmienić i to nie raz za śmieszne pieniądze