ja bym tak chciał w 525d mam 8,5 wr wrocławiu , dlatego jezdze cześciej 5er niz 7
Wersja do druku
ja bym tak chciał w 525d mam 8,5 wr wrocławiu , dlatego jezdze cześciej 5er niz 7
To masz o litr mniejsze spalanie niz przewiduje producent w miescie. Tylko pogratulowac :D
No ten princ mi sie przewija, że dobry, ale 7 tyś ... auć ..
Prins to już "przeżytek". Obecnie możesz zamontować lepszą instalację za 2/3 ceny Prinsa.
- Stag 300
- Hana2000
- 2 x AC R01
~ wysłane poprzez Tapatalk
Jak piszecie, że 17l w mieście to dla Was przesada to aż mnie trzęsie !! Czego się spodziewacie po V8 4.4, 10l ?
Do V8 mozna i założyć coś innego niż Prins...i to za 6 tysi bez problemu i jeżdzi się OK.
Ja mojego PRINSa mam juz ponad 6 lat.
Jezdzil ze mna w e38 a teraz (ta sama instalacja) w e65.
Poza wymiana membrany w reduktorze wszystko jest idealnia.
Na dzien dzisiejszy zdecydowal bym sie napewno przy nowej instalacji na STAGa z dobrymi podzespolami.
Tak czy inaczej to wlasnie PRINS przez dlugie lata byl uwazany za numer 1 chociaz ani BRC i pare innych producentow od tej jakosci nie odstawalo.
Tuczi chyba jednak mylisz się ,prins to wtryski kehin czyli najwyższa półka (JAPAN) jeden reduktor do 400KM ,dlaczego uważasz że hana stag i 2xAC jest lepsze (pomijając cenę)
Przysiegam jak by moje 7 spalilo wiecej jak 15 litrow w takiej mieszanej jezdzie , sprzedal bym diabla odrazu. 13-14 litrow to jest max . A ja przy mojej nodze spokojnie mieszcze sie w 12- 13 . Ludzie kogo dzis stac na auto co pali 17-20 litrow...