-
Klikanie /klepanie /stukanie na filmiki od 0.15sek do 0.35sek wydobywalo sie z tych elementow na /obok kielicha nie wiem co to jest przekazniki -tak wygladalo , to z nich wydobywal sie ten dzwiek , brzmi jak popychacze ale odgrodzilem silnik od tych elementow na kielichu i ewidentnie z nich sie on wydobywal . Czy ktos slyszal podobny dzwiek ktory wydobywa sie z silnika od 1.55sek?
-
ha ha jak stuka z tych elementów po prawej to nic temu auto nie jest, drobnostka, wiem co to
-
moglbys rozwinac troszke Twoja wypowiedz? :)
-
nic jej niejest, przynajmniej jezeli chodzi o stukanie
-
krzywy191 rozwin swoja odpowiedz bo mowienie ze nic jej nie jest i ze wiesz co to jest , to nic mi nie mowi i niepomaga , ..moglbys??
edit widze jezdzisz takim silnikiem wiec moze masz i racje ale powiedz co ja boli bo stuki jak dla mnie wydaja sie dosc niepokojace , a zwlaszcza ten drugi od
1 minuty 55 sekundy
-
to jest cos od oparow paliwa nie pamietam dokladnie i w wiekszosci beemek to jest. nie przejmuj sie to normalne. klepie tak w kazdej.
-
-
Felgi felgami , przeciez nie wezme jej bo ma ladne felgi a w silniku puka :/ nie w tym rzecz, leSIiO jak w kazdej? czyli ze kazda tak klepie , malo prawdopodobne . Ok moze to z zaworu / filtra weglowego , jezdnoznacznie dzwiek dochodzi NIE z silnika lecz z tych urzadzen na kielichu ,
Co myslicie o dziweku w dalszej czesci filmiku? czy to nie pukajace panewki ? na zimnym ten gluchy puk/dzwiek wydobyl sie raz na 5-7 minut ,, na zagrzanym niestety byl czesciej
-
w najgorszym wypadku ile kosztuje taki silnik, goły bez osprzetu?
-
Y no nie wiem ale nie kupuje sie samochodu by zaraz silnik zienic , zapytalem na forum bo sa tu uzytkownicy takich silnikow , i by uslyszec podpowiedzi , czy ktos mial takie dzwieki z takiego badz mniejszego silnika , moze ktos wie co to bo mial to samo w swoim 7er , ale odpowiedzi sa zrznicowane , a jedna odpowiedz co do stuku to ze popychacze i filt weglowy ..
Albo nikt nie mial nigdy takiego problwmu