bardzo fajna :) ja bym taką śmiało jeździł :)
:icon_wink:
Wersja do druku
bardzo fajna :) ja bym taką śmiało jeździł :)
:icon_wink:
Niestety, na przykładzie starych vanów eksploatowanych w Stanach, jest to ulubiony kolor wnętrza jaki był zamawiany do MAMOWOZÓW przez stare baby.
Do kompletu getry w panterke, szpilki z transparentną podeszwą i różowa futrzana torebka :D
Absolutnie się z tym nie zgadzam,
po 1 czerwona tapicerka jest mega i to raczej sportowy charakter niż Mamowóz - np w BMW6 http://moto.allegro.pl/bmw-m6-indywi...844442870.html którego wg mnie nie da się nazwać autem dla starej baby a wyglada mega
po 2 prędzej czerwony kolor określa wg mnie dziwkowóz niż auto dla starej baby
po 3 co za porównanie starego vana do serii 7??? wg mnie zero podobieństw bo to 2 różne autka
dokładnie też tak myślę :) jak kolega Adasio :) porównanie równie mierne jak cała wypowiedź, ha ha ha to do czarnej tapicerki skórzanej pokupić by trzeba chyba karton czarnych okularów typu matrix i opcisłych spodni ze, skóry butów ze skórki aligatora i białych t-shirt ów typu bokserka ha ha ha ha wtedy bedzie gagstowóz :) :cool:
Przeczytaj co sam piszesz, a jak szukasz miernej wypowiedzi to zweryfikuj swoje "pokupić", "opcisłych" i cokolwiek tam jeszcze próbowałeś wydukać.
"gagstowóz" to co jest? Wóz pełen gagów?
Nie jestem fanem BDSM, ale zamiłowanie do czerwonej skóry które głosisz pewnie do niego pasuje.
Wkleje ci dla referencji rozwiniecie twojego "gagu":
http://en.wikipedia.org/wiki/Gag_%28BDSM%29
Czuj się z siebie dumny. I przemyśl dwa razy z kim zaczynasz wątpliwej jakości dyskurs.
W ten sposób właśnie, zbyt głębokie przekonanie, że "jestę kozakię", szybko znajduje swój mur, od którego właśnie się odbiłeś, próbując wyśmiać ironię której nie rozumiesz.
To nie jest czerwony ale bordowy.Srodek jak u amerykanca z lat 60-70 tych.
Czerwone skóry sa jak najbardziej ok, kolega sam miał alfe 159 czarną z czerwonym środkiem i była miazga :D z tym że tam ten kolor był bardziej intesywny, bo w tej E32 to wygląda jakby ktoś je barszczem oblał, ale myślę, że dałoby sie je odświeżyć :D
jestem podobnego zdania i czerwone wnętrze mi się w ogóle nie widzi w takim wydaniu
heh :) ale i tak ideologia twojej mentalności nie obliguje mnie do prowadzenia z tobą merytorycznej konwersacji :cool: myslę że szybko rozszyfrujesz tą wypowiedz w wikipedii bo widze że trudniejsze rzeczy cię przerastają i wspomagasz się cudowną myślą z internetu :) co do głoszenia ideologi to raczej ty głosisz z tymi panterkami i mamuśkami z usa :der: