Przede wszystkim to z góry dziękuje za tak szybką i konkretną reakcję panowie, naprawdę nie spodziewałem się tyle odsłon "na dzień dobry" oraz tylu reakcji - po raz kolejny utwierdzam się w fakcie że to jest najlepsze forum na terytorium Polski i nie tylko i nie tylko z działu motoryzacji :) - A teraz dosyć słodzenia przejdźmy do rzeczy...
Jeśli mam być szczery, to po oczekiwaniu półtora miesiąca i obserwacji tego co się dzieje (czyt. NIC SIĘ NIE DZIEJE), muszę wziąć sprawy w swoje ręce, ale ani ja nie jestem bandytą, ani wy z tego co się domyślam, ale mimo wszystko zależy mi aby ktoś mógł chociaż sprawdzić czy pod adresem z którego otrzymałem paczkę faktycznie ktoś mieszka i wysłał mi ten telefon jeśli tak, to będę wiedział że przynajmniej napisać pismo pod ten adres, bo jeśli wyślę pismo i ktoś mi odpisze że "NIKT NIE WYSYŁAŁ TELEFONU Z TEGO ADRESU" - to temat jest zamknięty, a jeśli faktycznie "sprawca" tam mieszka to wysyłam pismo i po nieustosunkowaniu się do niego mogę podjąć jakieś działa w ramach swoich praw.
P.S Mam w domu WSZYSTKO co otrzymałem od sprzedawcy, począwszy od koperty bąbelkowej po pudełko w którym było zapakowane itp.
P.S 2 nie używałem tego telefonu nawet przez 5minut, bo jak się okazało posiada blokadę sim-lock na jakąś sieć zagraniczną a jak się ktoś orientuje to mniej więcej od 150-450zł kosztuje zdjęcie blokady w zależności od operatora.
P.S 3 I tak zakupiłem już iPhone 5 ok. miesiąc temu więc teraz tylko chce zwrócić swoje pieniądze.