Tu nie chodzi o picowanie auta do sprzedaży, po tym co widać na zdjęciach to auto nie było myte latami.
Wersja do druku
Tu nie chodzi o picowanie auta do sprzedaży, po tym co widać na zdjęciach to auto nie było myte latami.
Long ma dwie różne lampy z przodu?
Ogólnie całkiem fajna :D
chyba inne szkiełka ma :P
Po 2 latach wypłynęło 740iL po które kiedyś miałem jechać.
http://otomoto.pl/bmw-740-740-il-wer...C27126584.html
Kosztuje mniej więcej tyle samo co kiedyś, wygląda już nie tak czarująco.
Dla kogoś kto potrafi docenić dobre akcenty e32 polecam to auto ze względu na opcję w której zostało wypuszczone w '94.
Auto w serii ma do zaoferowania większość rzeczy, które warto mieć w e32: 4 x grzanie, rolety, podwójne szyby, sportsitze, pełne obszycie Nappa.
Co do sprawności czegokolwiek - polecam prześwietlić absolutnie wszystko.
W kwietniu 2011 z rzeczy wymagających uwagi był przede wszystkim gaz wrzucony na kocioł pod maskę, kolidujący po kolei z wszystkim co było po drodze.
Było to wtedy postawione na BRCu, z opisu aukcji wynika że być może ktoś się tym już zajął.
Wyposażenie i środek auta były jego najmocnieszym atutem. Nigdy nie malowany lewy fotel sport wyglądał świeżo i nie wymagał żadnych napraw. Jest to wersja najwyższa tzn. z elektrycznie suwanym podudziem. Teraz wygląda nieco gorzej.
Lakierniczo było kilka usterek. Maska ukitowana i spękana - tylko do zmiany.
Niewielkie parchy na szyberdachu, lewym nadkolu przy progu i na krawędzi klapy.
Do tego przyznawał się wtedy właściciel, pokazując to na dodatkowych zdjęciach które wtedy dostałem.
Polecam sprawdzić dokładnie, bo jest to jedno z niewielu aut które warte jest inwestycji jakich wymagał wtedy kiedy się nim interesowałem.
Szkoda gazu, ale cena jest dobra i ma wszystko czego bym chciał od E32 gdybym sprzedał swoją lub chciał drugą: ma ciekawy silnik V8 do tego atutem pojemność 4.0, jest w longu, dużo skóry, rolety + sportsitze rok 1994, Cena. jako całokształt naprawdę fajnie. Szkoda że ma gaz nie będę tłumaczył dlaczego to auto jest niezłym cackiem ale raczej nie wypadało tego gazować.
To tak jak by cukiernik zrobił piękny i pyszny tort ale zamiast wiśni na czubku położył kawałek kupy.
powiadacie więc , że warto się nim zainteresować ?
jestem właśnie na zakupie 740
jak coś w koszalinie za 7 jest long fioletowy:P
Co tu dużo mówić? Bmw E32 740iL jest oprócz Highline-ra jedną z najbardziej poszukiwanych opcji :-)
Przemo to ten Daytonaviolet jeszcze się nie sprzedał?