Jakub,ja wiem ale i tak myślę że nie podadzą takiej informacji. Jeśli kolega będzie zainteresowany,to pojedzie na sprawdzenie i zapłaci im za to. Oni mają na tym czysty zysk to niby dlaczego mają mu powiedzieć za free.
Tak to już w PL jest :smile:
Wersja do druku
Jakub,ja wiem ale i tak myślę że nie podadzą takiej informacji. Jeśli kolega będzie zainteresowany,to pojedzie na sprawdzenie i zapłaci im za to. Oni mają na tym czysty zysk to niby dlaczego mają mu powiedzieć za free.
Tak to już w PL jest :smile:
Z zewnątrz jak moja! Wygląda naprawde pięknie:cool: Poproś pana niech podjedzie z tobą do ASO pokaże dowód rejestracyjny i udzielą wam info za darmo!!
Kolego a po czym wywnioskowałeś, że parctronic nie działa ? po tym, że narożne są zaklejone ? Zaintrygowało mnie do.
Jak się ma kogoś znajomego w ASO to powie nawet przez telefon. Zdażało mi się tak.
Co do pytania czy warto to już chyba indywidualne pytanie czy dla ciebie jest warto. Sprzedałem identyczną w tym roku i nowy właściciel jest wniebowzięty. Wg mnie wygląda pięknie. Uważam, że jest to jeden z najładniejszych kolorów do e38. Łatwy w utrzymaniu. Jest strasznie zadbana, choć kolor wnętrza mi osobiście nie leży. W połączeniu z czarnym, prezentowało by się to lepiej.
Mam jednego kolegę na myśli ktory moze mi pomóc ze sprawdzeniem przebegu. Jutro zadzwonie i dam znac! :buba_phone:
Szary środek jest konkretny :)
Fura S U P E R , wczoraj oglądałem, raczej wszystko zgodnie z opisem, skrzynia IGLA, prawie nie slychać silnika ,chodzi super ! ! !
Ale... : Odstaje delikatnie listwa progowa przy lewych przednich drzwiach, raczej zleciała z jednej spinki ... :cool:
Czekam na ASO.....
Z tym ASO to różnie bywa, mam na myśli oczywiście podawanie informacji przez telefon.
Np. jak dzwoniłem do Jaguara, to musiałem im przesłać na @mail dowód rejestracyjny samochodu, dowód osobisty i umowa kupna sprzedaży żeby podali jakie kolwiek informacje - po otrzymaniu wymaganych dokumentów w celu potwierdzenia czy aby na pewno jestem właścicielem tego pojazdu, oddzwonili do mnie i odpowiedzieli na wszystkie pytanie które mnie interesowały odnośnie auta którego kupiłem.
Z kolei dwa tygodnie temu dzwoniłem do ASO Peugeota i po podaniu nr VIN podali BEZ ŻADNYCH problem i zbędnych pytań wszystkie wpisy które tylko mieli w komputerze. :)
No mi w jednym ASO po przefaksowaniu umowy powiedzieli co chciałem. A w drugim zadzwoniłem, przedstwiłem się - powiedziałem, że kupiłem u nich samochchód, podałem nr swojego auta, powiedziałem że mam ładną 7er na oku i potrzebuje paru informacji i udzielili mi wszelkich informacji...