-
10 załącznik(ów)
Witam. Juz wcześniej się tutaj zainstalowałem, ale wcześniej nie było mi dane wkleić jakiś fotek co też teraz nadrabiam...ponad rok mi to zajęło:) Pozdrawiam i mam nadzieję, że się spodobają. PS. Czy uważacie, że w takiej konfiguracji lepsze byłyby czarne nerki?
Załącznik 6627Załącznik 6628Załącznik 6629Załącznik 6630Załącznik 6631Załącznik 6632Załącznik 6633Załącznik 6634Załącznik 6635Załącznik 6636
-
Witam, ładnie wygląda Bunia :-) a co do nerek absolutnie nie będą czarne pasować. Po pierwsze nie masz czarnego samochodu, po drugie jest w chromie a nie w SL. Pzdr.
-
A jaki przebieg ma twoja E38 bo muszę powiedzieć że super zadbana szczerze mówiąc bardzo mi się podoba może sprzedasz nie żartuje miłego użytkowania i jak najmniej awarii
-
Przebieg jest bliżej nieokreślony. Jak ją kupowałem to miała bodajże 237 tyś. Ale niestety miałem kiepską przygodę z alternatorem - akumulatorem, coś się zwarło i teraz na liczniku od prawie roku jest 999.999. I chyba nie zamierzam tego ruszać. I tak będzie to już dłubanie, a przy sprzedaży rozsądny fan 7er będzie oglądać stan, a nie stan licznika. Jakby co wpiszę taki przebieg jaki potencjalny kupiec będzie sobie życzył:) Dla swojej informacji (zmiany oleju itp) wożę ze sobą dzienniczek i wpisuję kilometry po wyzerowaniu licznika od krótkich dystansów. Ja zrobiłem nią w niewiele ponad rok niecałe 10tyś. A zupełnie serio prawdopodobnie będę zmuszony ją sprzedać w przeciągu pół roku. Myślę jednak, że cena nie będzie mała, bo autku niewiele można zarzucić, jest po zrobieniu rozrządu, alternatora, uszczelnieniu silnika, wymianie skrzyni i wielu wielu innych kosztownych rzeczy. Pozdrawiam
-