Z tego co wiem upgrade wprowadzono równocześnie z tymi guzikami. Dealer, jak już pisałem nie bierz tego za priorytet w poszukiwaniu auta ... A jak rozpoznać czy ktoś zrobił sobie taki upgrade to tylko kompem sprawdzisz (chyba...?) ;)
Wersja do druku
Z tego co wiem upgrade wprowadzono równocześnie z tymi guzikami. Dealer, jak już pisałem nie bierz tego za priorytet w poszukiwaniu auta ... A jak rozpoznać czy ktoś zrobił sobie taki upgrade to tylko kompem sprawdzisz (chyba...?) ;)
Jezeli byl robiony upgrade to czytnik nawigacji powinien byc juz NAV02 na DVD a do tego ASK powinien miec oprocz pokretla dwa przyciski.
Wersje oprogramowania da sie jakos sprawdzic na monitorze po jakiejs kombinacji guzikow.
Dopytaj dokladnie co bylo wymieniane w chorwacji, ile kosztowala i ile trwala naprawa (nie jest to do zrobienia w jeden dzien).
p.s. zrezygnowales z wczesniejszej opcji zakupu ? Wyposazenie bylo tam nieporownywalnie lepsze ...
Wlasnie moj kumpel ma czytnik Dvd wg vin area code dvd czyli ma po upgrade?
Dealer miałem pisać już wczesniej odnośnie Twoich pytań do sprzedającego. Nie sądzisz chyba że jego odp. brzmiały by : 1.tak, trochę trzęsie 2. tak , trochę oleju bierze. 3. tak, trochę dymi. 4. tak ,cieknie olej. Uważaj na takich sprzedających tym bardziej że napisał że zawieszenie wchodzi bez problemu w tryb sport ;). U nas jest taka rzeczywistość że większość sprzedających powie Ci to co chcesz usłyszeć...
Wíem wiem jestem tego swiadomy, co nie co umiem sam sprawdzic wiem z doswiadczenia ze lepiej sie nie spieszyc i nie napalac. W poniedzialek bede ogladal Longa znajomego kolegi roczni 2003 zdam relacje co i jak
Tomek upgrade softu był tylko i wyłącznie z 4 przyciskami. Nie patrz co jest w dowodzie tylko patrz co wychodzi z Vinu :) słyszałem, że jak kupisz auto które było wyprodukowane w 11.2010 roku a sprzedane 05.2011 to niektóre gminy dawały datę produkcji 05.2011. Teraz to już zostało wszystko ustandaryzowane.
Co do awaryjności softu to ja np. nigdy nie miałem problemu z komputerem. Nie wolno też mylić upgrade serwisowy na stary SOFT bo też miał taki miejsce.
Nie chce wprowadzać w błąd ale raczej nie, bo nivo pompuje powietrze tylko a w edc to olej utwardza amor tak czy nie?? ;).