Najważniejsze, że udało Ci się znaleźć auto, które Ci odpowiada. Oby tylko po małych poprawkach o których piszesz nie robiło żadnych przygód tylko lać i jeździć. Gratulacje i powodzenia.
Wersja do druku
Najważniejsze, że udało Ci się znaleźć auto, które Ci odpowiada. Oby tylko po małych poprawkach o których piszesz nie robiło żadnych przygód tylko lać i jeździć. Gratulacje i powodzenia.
ja też mam taką nadzieję krzysiek7er. dzięki. czas pokaże. naprawde bardzo ciężko jest znaleźć 740 w dobrym stanie. oczywsićie 5er zostaje dla żonki bo szkoda mi jej sprzedawać. ja się przesiadam na model wyżej. ja jestem dośc pedantyczny więc każde auto doprowadzam od początku do końca do stanu mechanicznego i wizualnego tak jak ma być a nie tak żeby wyglądało na zdjęciach. a pytałem gościa dlaczego tak długo sprzedawał to auto odpowiedz była prosta brak gazu. wszyscy którzy byli i oglądali chcieli LPG. jedyni którym było obojetne to ukraincy ale mówił że troche podejrzanie wyglądali i dziwnie się zachowywali więc dlatego nie poszła.
no i wszystko na ten temat, autko ma Tobie służyć więc jeśli sie zdecydowałeś to znaczy że buma godna uwagi. Dużo radości z jazdy i bez przygód. Pozdrawiam
szkoda że wcześniej nie zauważyłem tematu, fakt auto chyba z rok stało na allegro, z tym że z tego co pamiętam (ale mogę się mylić) to na początku miało wgniecenie na tylnym nadkolu wielkości piłki i trochę przytarte z boku, więc możesz sobie sprawdzić.
pytałeś się gościa ''ile skręcił licznik'' - jakiej odp. oczekiwałeś????? ;)
J-B. to wgniecenie jest takie jak po pileczce z kauczuku. a przytarte też jest na dole tylko mało widoczne na zdjęciu- jak to auto z Włoch. ma i na jednym i na drugim blotniku przytarcie.
Jakub no własnie że czy kłamie czy nie kłamie z tym przebiegiem jakie to ma znaczenie?????? My polacy lubimy mieć auta które maja na liczniku poniżej magicznej bariery 200 tys km.wiec podejrzewam ze tak zrobił chociaż auto miało w 2010 roku 131 tys km według servisu wloskiego- ale to też wiadomo jak jest z pieczątkami i podpisami. ja mam to gdzies oczywiscie jeśli chodzi o przebieg.
dokładnie, dlamnie przebieg moze nieistniec, i tak powinno byc, niebyło by krecenia :-)