Pieknie. Naprawde nie brakuje debili... Easy - podziwiam sile Twojego spokoju :medit: (Augustów?)
Wersja do druku
Pieknie. Naprawde nie brakuje debili... Easy - podziwiam sile Twojego spokoju :medit: (Augustów?)
sprzęt kaskaderski wybrali ciekawy - mogli by się pozabijać - zawsze mniej debili na ziemi by było
- z takim fartem w lotka powinieneś grać ....
Easy miałes farta ;) ciesze sie ze nic Ci sie nie stało.
pozdrawiam goraco!!
musisz wozic ze soba kamer ;)
Wygląda to na jakiegoś civica czy coś podobnego.
Miałeś zaje... farta Easy i Twoja furka też. W końcu niedawno była konkretnie odnawiana.
Szczęście w nieszczęściu. Wielu debili jeździ naszymi drogami i często widzę nawet Beemkami. Wczoraj jade w Mysłowicach a tam gostek za mną e39 musial wyprzedzic dwa samochody zeby na doslownie "chama" i z ledwoscia wcisnac sie znowu na pas ktorym jechal po czym po ostrym hamowaniu czekal na zmiane swiatel a 200 m za skrzyzowaniem musial skrecic. Czesto nawet zauwazam ze ja jadac spokojnie to ktos chce sie popisac wiedzac ze mam wiecej niz 3 litry pod maska a on nie ma nawet 1 L .
Z drugiej strony wyobrazcie sobie ze Ci kolesie zamiast Clio (co wnioskue po zdjeciach) jechali by BMW - zaraz na Interii i innych portalach a takze w telewizji oraz gazetach by bylo ze ktos w BMW spowodował wypadek i znowu forum na Interii wrzało by od wypowiedzi kto jezdzi Betami.
Na szczescie w tym zdarzeniu nie ucierpial posiadacz BMW, a ku przestrodze - uważajcie na drogach bo debile sa wśród nas - ludzi.
Pzdr
A przed chwilą rozmawialiśmy i się nic nie chwaliłeś. Dobrze, że Tobie nic się nie stało - ryski spolerujesz mam nadzieję. A debili na szafot.
No szczęście miałeś niesamowite. A to co leży na dachu to mi śmierdzi Clio II... chyba, bo sie trochu pogieło.
Cytat:
Zamieszczone przez sylwek7
myśle ze to nie kwestia spokoju...po prostu...ręce mi opadły..wiesz to taki moment kiedy wiesz ze przed chwią odleciałbyś do krainy wiecznych łowów tylko ten na górze dał ci jeszcze jedną szanse...
myslałem ze oni już nie żyją...powaga...a jak zaczeli sie wygrzebywać z auta i bełkotać...normalnie usiadłem na chodniku...moje szczescie to nic w porównaniu z ich fartem...
Easy
bylo ich dobic a przynajmiej kierowce. za takie cos powinni zabierac prawko dozywotnio. easy gratuluje farta i tak jak mowia dobrze ze nikomu nic sie nie stalo.
***** EASY no to ladnie cale szczescie ze jest ok ale powiem ci ze to miejsce ma zla slawe i czesto sa tam dzwony pomimo ze sa tory ograniczenia predkosci itd