Echhhh...jak tutaj dogodzić wszystkim?...że nie cofnął licznika na 190 tyś...nienormalny jakiś co :D...jak dla mnie furka fajna i godna uwagi.Pozdrawiam.
Wersja do druku
Echhhh...jak tutaj dogodzić wszystkim?...że nie cofnął licznika na 190 tyś...nienormalny jakiś co :D...jak dla mnie furka fajna i godna uwagi.Pozdrawiam.
Piekne 7er. Jak dla mnie to jedna z najladniejszych na allegro i jesli trafi za jakis czas tutaj na forum, to bedzie jedna z najladniejszych na forum ;)
Mi również się podoba. Myślę że co niektórzy szukają dziury w całym.
auto brzydkie przebieg strasznie duży kolor jakiś dziwny ogolnie wyglada na jak 13 letni samochód i jakby miał przebieg 200 a ma 300 tys ............ i czemu sprzedawca umył auto i odkurzył dziwne jasne wnetrze i po 13 latach trzeba uprać żeby sprzedać ........... a tak poważnie to jedno z ładniejszych jakie ostatnio widziałem na allegro jeśli silnik i skrzynią chodzą tip top to warto bo reszta widać że jest ok ........... wiekszość e65 gorzej na allegro wyglada (te po 50 000 pln )
Bardzo ładnie e38 , jak dla mnie minus za silnik :) ,wyposażenie super ,data produkcji ciekawa :)
Myślę ,że wielu z forum by chciało mieć auto w takim stanie jak to ,a wybrzydzają :D
Jeśli to było m.in w nawiązaniu do mnie to tylko opisałem kilka szczegółów które się rzucają w oczy, a tapicerka to naprawdę wg mnie prana za bardzo bo nie wygląda już na miękką i miłą w dotyku, a zbitą.
Sprzedawca zamiast koloryzować mógł po prostu napisać co i jak. Szczególnie że to nie pierwsze sprzedaje.
Można zauważyć, że napisałem, że jest warta zainteresowania, i szczerze wygląda lepiej jak moja :)
Ogólnie napisałem. Każdy ma swoje zdanie. Ciekawi mnie jak to rozpoznajesz,po zdjęciach że skóra jest miękka lub nie:smile: Handlarz zawsze musi zachęcić do kupna bo z tego żyje więc i opis będzie trochę przesłodzony. Jednak patrząc na fotki wygląda na zadbaną i tyle.
Silnik uważam że jest najlepiej trafiony. Jedyne co mnie zastanawia (chyba że na fotkach nie widać) to że trzecia strefa klimy (tzn tunel) jest w skórze.A pierwsza część tunelu nie jest w skórze. Czy to po prostu złudzenie optyczne. Chodzi mi o to czy występowały takie wersje.
Nie chodzi mi o to że 3 strefa jest dołożona tylko o to czy były takie układy że przednia cześć tunelu bez skóry a tył tak.
Nigdy nie czytam opisow samochodu. Bo po co? I tak nigdy prawde tam nie ma. Trzeba zobaczyc na zywo i potem samemu ocenic co i jak.
Z tego co tak czytam wasze wypowiedzi to może jednak zadzwonić do kolesia hehe nieźle zakręcona sprawa. A może ktoś z Was oriętuje się co to za plama czy jakaś naklejka na tylniej klapie? (białe). Może ktoś mieszka niedaleko i byłby wstanie obejrzeć te autko?
zapewne jakaś naklejka,
weź od gościa VIN rozkoduj sobie zobaczysz co tam dokładnie jest