Pamietajcie, ze ladny egzemplarz M5 E39 kosztuje przynajmniej tyle samo, a nawet jeszcze wiecej.
Wersja do druku
Pamietajcie, ze ladny egzemplarz M5 E39 kosztuje przynajmniej tyle samo, a nawet jeszcze wiecej.
ja się przymierzam cały czas do S62 i sukcesywnie zbieram także powiem Wam, że oszt senswonie zrobionego swapu do np e-32 czyli podobnie jak do e-38 to koło 20-25 tysięcy do teg ododajcie koszt zadbanego e-38 740i z poliftu i wychodzi na to, że cena tej 750 M5 jest całkiem rozsadna :)
Ja w tej cenie nie widzę nic dziwnego. Wprawdzie mi by kompletnie nie leżeał manual w 7er, no ale przy tym silniku nie mogło być innego rozwiązania. Zadbane, poliftowe E38 z niezłą opcją to wydatek 30-40tyś, to tego koszt silnika i jego wymiany... Tylko nie bardzo rozumiem, po co ktoś inwestował tyle kasy w przekładkę a teraz sprzedaje auto. Generalnie takie "projekty" bardzo ciężko pogonić, a i odzyskanie włożonych środków jest mało realne. Budując takie coś, zakładał bym, że auto zostanie u mnie na wieki wieków.
Nie wychodzily
W USA chyba wszystko ma automat :P
Dokładnie m5 wychodziły z automatem tylko na rynek usa i canada, miały fabrycznie wykluczoną opcję instalacji haka holowniczego. To taka ciekawostka.
Przepraszam za off topic ale wrzuci ktos jakis dowod na to ze byly M5 E39 A/T?
"All E39 M5s were equipped with a Getrag Type D six-speed manual transmission"