ELVIS, właśnie dlatego musze częściej wymieniać, a szczególny wpływ ma powietrze w waszych okolicach ...jutro jezdem trochę pozatykać filtry :D
Wersja do druku
ELVIS, właśnie dlatego musze częściej wymieniać, a szczególny wpływ ma powietrze w waszych okolicach ...jutro jezdem trochę pozatykać filtry :D
mamy 7er a bedziemy na filtrach oszczedac kilkadziesiat zloty? Przesada, ja na zadnych filtrach nie oszczedzam, kabinowym rowniez. Tym bardziej, ze nie ma duzych roznic.
Smoku rób co chcesz Twoja kasa :) Ja wole na to patrzeć racjonalnie i recjonalność nie przeszkadza mi jeżdzić 7 er :)
Rooobs to w pn wymiana filtrów :D
Elvis pewnie ze racjonalnosc nie przeszkadza. Nikogo nie wysmiewam i mam szacuneczek-kazdy ma troche inne opinie na rozne tematy i bardzo dobrze. Jak by wszyscy mieli te same zdanie to forum by nie bylo :) pozdrawiam
Panowie Knecht i kropka. LAK173 Jakies 110zł w detalu.
panowie mam pytanko wywnioskowalem ze opr.filtr.pod maskax2 mamy jeszcze w kabinie jakis filtr gdzie on sie znajduje z g.dziekuje za odp.
Ja polecam filtry np. Man ,Bosch itp. ,ale nie Filtrona ponieważ ta marka popsuła się , dużo ludzi narzeka. Filtry z węglem aktywnym pochłaniają nieprzyjemny zapach np. benzyny- i są polecane dla ludzi wrażliwych- alergików na chemikalia, a f. Papierowe pochłaniają różnego rodzaju pyłki.