Zasada jest prosta, kupuje się samochód w obecności jego aktualnego właściciela, a nie z dziwnymi blachami od jakiegoś helmuta, który może nawet nigdy nie istniał.
Wersja do druku
Zasada jest prosta, kupuje się samochód w obecności jego aktualnego właściciela, a nie z dziwnymi blachami od jakiegoś helmuta, który może nawet nigdy nie istniał.
AMEN :p I taka jest prawda. Gość na podwórku ma jeszcze całą malowaną 5'kę, jedną jeszcze nie zrobioną i jakiegoś starego suv'a lexusa...
A dom w dom ma warsztat "bejemwu" więc tam mogli pokasować "zbędne" wpisy...
BTW wpisy w książce serwisowej jakoś wydawały mi się podobne, jakby jedną ręką, ale to już tylko moje domysły, więc tym się nie kierujcie :P
Kolego ale po czym wnosisz ze auto ma niby wade prawną. Jesli wypelnisz taka umowe in blanco to w WK auto bedzie normalnie zarejestrowane po oplaceniu akcyzy. O ile oczywiscie autko ma dowod rejestracyjny szwedzki.
Jak ktoś lubi wierzyć w kłamstwa i nie zadał sobie trudu żeby auto sprawdzić to moze pisać i przekonywać ludzi do błędnych decyzji przy zakupie. Ta elektroniczna pierdolka bedzie kosztowała nowego właściciela conakmniej m62 w dobrym stanie plus przekladke- kolor, skóry, sternika i dużą navi nie jest tego warta. O problemach z papierami nie wspominając-myk jest taki że jak zarejstrujesz na siebie to tak jakby pana z radomia nie było i żadna rekojmia nie zadziała. Auto jest trefme i jak pomeczysz pana to sam Ci powie co sie stało tej laleczce.p.s. sorki Arturo Że ma Twoim poscie ale z tel tak mi akurat było wygodnie:)
Trzeba by dokladnie obejrzec to auto, moze sam to zrobie, jesli faktycznie jest nie bite tak jak ktos tutaj napisal to cena jest ciekawa, stargowac 1000zl i wziac ja za 9500zl, kompletne M62 to ok 3tys zl, moze jest szansa wtedy na dobry polift 740i za ok 16 czy 17tys zl co byloby bardzo fajna cena.
Sprawdzilem to auto . Wlascicielem jest DEMETR VOCHO ANTONIO . Jesli ten polak sie tak nazywa to nie jest to zaden walek . Szwedzkie prawo zezwala na sprzedarz auta jesli ma sie niebieska i zolta kartke ale podpisac powinien wlasciciel . Wogole jak koles co to sprzedaje nie ma zoltej i niebieskiej karty auta to nie ma mozliwosci rejestracji w innym kraju . Jak ktos sie zdecyduje moge zadzwonic do kolesia Demetra i wypytac o co chodzi .
Ciekawostka:
Wcześniej za 10 tyś teraz za 14500 http://otomoto.pl/bmw-740-na-bogato-...C26502470.html
I przebieg się zmienił. Zaraz po 1 poście napisałem do owego sprzedawcy z pytaniem dlaczego podał 235tyś przebiegu skoro w zeszłym roku w czerwcu auto miało 250tyś? Oczywiście brak odpowiedzi, ale teraz wpisał 250tyś ( przebieg podniósł to i cena wzrosła :D ). Może to był błąd w druku, może celowa zmiana. Tego się nie pewnie nie dowiem, ale zawsze starałem się być uczciwy i nie lubię zarabiania na kimś takimi sposobami.
Jeden wielki walek..
Mi się wydaje, że jakiś typek się nabrał, bo u gościa byłem i to nie jest ani okolica tego miejsca ani dom, teraz stoi w innym mieście (wtedy radom)...