Podgrzewanie lusterek włącza sie automatycznie jak temperatura spadnie poniżej chyba +3 stopni ,tak jest u mnie i było w poprzedniej e38 i mam tez tak w e36 :)
Wersja do druku
Podgrzewanie lusterek włącza sie automatycznie jak temperatura spadnie poniżej chyba +3 stopni ,tak jest u mnie i było w poprzedniej e38 i mam tez tak w e36 :)
mi lusterka same się odmrażają po włączeniu zapłonu a tylna szyba po wciśnięciu przycisku. Są grzane przednie szyby ale tak jak juz pisąłem to opcja i nie te pasy wycieraczek tylko cała szyba , Wciskasz przycisk i wszystko spływa i ni trzeba drapać
kosaro to z lusterkami mam tak samo ,ale podgrzewanej całej szyby nie mam:cool:
to czemu u mnie tylnia tylko odmraża się po wcisnięciu drugiego przycisku a lusterka po przekręceniu kluczyka
Bo tylna szyba zawsze jest włączana przyciskiem tym obok ze wzgl na duzy pobór prądu, bo gdyby sie załączała automatycznie jak lusterka po przekręceniu zapłonu to bys miał szybo rozładowany akumulator :)
Automatycznie lusterka i pasek na dole przedniej szyby :) poniżej chyba +3 stopni na dworze :)
nie widziałem nigdy przycisku do lusterek - więc na 99% włączają się automatycznie po przekręceniu kluczyka , chyba że są e38 bez grzanych lusterek