-
Podam Ci na moim przykładzie koszt liftu.
Lampy z kierunkami 1500 - 900 za stare lampy =600 zł
Progi - ok 1000 zł w ASO - nówki
Przeróbka błotników + lakierowanie+montaż progów jakieś 900zł
wychodzi ok 2500zł ( o kurwwwww :D )
Ale progi możesz znaleść na allegro za jakieś 600-700zł kpl
-
ale zobacz jak auto wyglada..jak odmlodnialo.. poprostu bajka ;)
-
po zrobieniu lifta auto odmłodnieje o 5lat . Poważnie. Poza tym po lifcie jest o wiele ładniejsze :D
No i jeszcze ten czarne nerki i skórzana gałka ;D ;D ;D
-
lampy
wnetrza lamp po lifcie a z zewnatrz takie jak mam ?? tzn jak ?? w miejsce starych lamp wkladam te nowe z moim starym szklem czy jak ?? a ogladalem na allegro lampy po lifcie bez xenonu to moge przelozyc do nich moje xenony czy nie ?? czy musze kupic lampy przystosowane do xenonu...
-
Inne są lampy i musisz nowe kupić po FL-u .Kupujesz błotniki bo po FL-u (sa mniejsze kierunki ) i "pełne" progi bo nie mają mocowań na lewarek(co za tym idzie i lewarek :D ) i lampy z tyłu kryształki i cały lift .. ;D
-
7ka jak to jest bo nie kumam ... a tak napisales....i 2 moje pyt. - ogladalem na allegro lampy po lifcie bez xenonu to moge przelozyc do nich moje xenony czy nie ?? czy musze kupic lampy przystosowane do xenonu...
-
Sa bez soczewek wiec bedzie swiecic do du**
A chcac zalozyc soczewke musisz przerobic cale wnetrze typu chociażby odblysnik
Tak samo potem nie bedziesz miec w tych ebz xenonu samopoziomowania ?
-
Tak na marginesie to o ile pamiętam Sebek z rok temu opisywał ( z fotkami) jak przerobił przód na PF. Funkcja szukaj jest na górze :)
-
zastanawiam sie czy wymiana samych kloszy cos da...... ale najwiekszym problemem jest to ze te szkla w srodku sa zolte... i dziwnie duzo osob wmawia mi ze tak jest w oryginale..... w co nie wierze... ale nie wiem czy polerka cos da.......
-
Wyjmij wyczyść i zobaczysz efekt ... napewno będzie lepiej ..... :D