Nie mam pojęcia jakich masz sąsiadów,ale wiem z doświadczenia,że z sąsiadami trzeba żyć jak najlepiej, także umyj auto i będzie po problemie,jeśli nie trzymasz auta w garażu prędzej czy później niestety tego typu niespodzianki się zdarzają.
Wersja do druku
Nie mam pojęcia jakich masz sąsiadów,ale wiem z doświadczenia,że z sąsiadami trzeba żyć jak najlepiej, także umyj auto i będzie po problemie,jeśli nie trzymasz auta w garażu prędzej czy później niestety tego typu niespodzianki się zdarzają.
No ja akurat nie naleze do ludzi ktorzy obojetnie patrza na rzeczy ktore dzieja sie wokol mojej osoby . Jest to minus mojego charakteru,nawet zona czasami mi powtarza jak ktos mnie wk...... zebym ogarnal emocje bo czsami mozna sobie zaszkodzic ! Ja juz taki jestem . Ja pod zadnym pozorem nie mam zamiaru straszyc sadem :) tylko zadoscuczynienia za moja prace jaka wsadzilem dzien wczesniej ! Czyli oplaty za mycie auta i czas !! Jezeli sie do tego nie dostosuje wtedy podejme inne srodki . Fakt,faktem kiedys urwis bylem i inaczej podobne rzeczy zalatwialem. Ale mam rodzine wiec nie potrzebuje wokol siebie problemow .Staram sie zyc grzecznie z sasiadami lecz nie da sie ze wszystkimi :)
Tuczi,no u ciebie byla sprawa z myjka u mnie wiecej roboty bedzie . Ja dzis jechalem 20 minut samym myciem z proszkiem i efekt jest taki jak na zdjeciach. Zaluje,ze nie zrobilem fot od razu po zalaniu. Moja corka na palcach chodzila wokol samochodu i mowila : tato on jest caly tlusty :)
delikatnie rozrobiona piana aktywna zpsijać całe auto szyby felgi, spłukać i nie bedzie problemu.
kolego dodaj do wody trochę dimera będzie błysk:smile:
Jaki dimer ?? Bo dzis wlasnie jade na pucu pucu :)
A co do zadoscuczynienia to wyrwalem od pacjenta 250 zl :P Krzyknalem mu 500 ale jak zobaczylem jego biedna mine to powiedzialem zeby dal polowe i nie parkowal obok mnie
http://allegro.pl/atas-dimer-2kg-akt...555210336.html
Jeśli wziąłeś kasę,to jedź na jakąś dobrą myjnie i na dobre mycie i zabezpieczenie lakieru powinno starczyć. Ostatnio tyle kumpel płacił za volvo s40
No wlasnie zamierzam to uczynic :) ale u znajomego na myjce zaplace 150 za calosc . Ale tego DIMERA sobie zasponsoruje bo widze,ze konkret. Wielkie Dzieki
Tylko nie zrób za mocnej mieszanki. Kumpel wlał za dużo do butelki i poschodziła mu farba z dekli na motorze. Bezpieczna dawka to taka butelka 2kg na 10L wody
Dostosuje parametry :) I ta 2kg kupie