Tak się składa, że znam sprzedającego a nawet 2 osoby, które kupiły od niego już auta i nie narzekają, więc zanim z kogoś zrobicie oszusta radzę się zastanowić albo obejrzeć auto osobiście i wtedy wydawać opinię, że auto było bite.
Wersja do druku
Tak się składa, że znam sprzedającego a nawet 2 osoby, które kupiły od niego już auta i nie narzekają, więc zanim z kogoś zrobicie oszusta radzę się zastanowić albo obejrzeć auto osobiście i wtedy wydawać opinię, że auto było bite.
Nerwowy to Cobi raczej nie jest... Wytlumaczyl spokojnie, bez nerwow... Jakbys trafil na nerwusa to pewnie osobiscie by sie do Ciebie pofatygowal i wybil kilka zebow ;) Takie trollowanie na forach kosztem innych ludzi moze czasem doprowadzic do sporych klopotow sprzedajacych. Fora sa ogolnodostepne dla kazdego, opinie na nich rowniez, wiec jak latka powypadkowego ulepa przylgnie do jakiegos samochodu to sprzedajacy bedzie mial problem... W gre wchodza niemale pieniadze, a takimi nieprzemyslanymi tematami wyrzadzamy krzywde innym.
dokładnie takie samo zdanie mam w tym temacie..czasem fotki są mylne, pewne błędne info sprzedającego są efektem jakiejś nie wiedzy a nie chęci oszustwa... itd. itd. Czy ja co posta muszę pisać że to auto wygląda mega ;).?
piękny wózek
Jest tyle szrotów na necie,do których można się przyczepić a popadło na tak piękny wózek...o ironio losu:p...życzę powodzenia w sprzedaży.Pozdrawiam.
Auto piękne :-)
Nie kupowałeś go przypadkiem z komisu BMWAUDI.pl w Łodzi? (sorry za reklamę strony, ale właśnie tam kilka miesięcy temu widziałem dokładnie taką samą, jeszcze bez zmienionych zegarów i blendy), dlatego kojarzę.
Piękny wózek...a co do samej rozmowy to na forum są osoby,ktore tylko interesuje wyszukiwanie blędów,niedociągnięć w samochodzie itp.Ciekawe dla czego??
Ja mam samochód złożony z kilku :) to dokladki z Poznania i Kielc,to klimatronika tył z Trzcianki (lodówkę zresztą też),to fotele z ... i mimo,iż jest to składak to i tak wielu o niego pyta "za ile" ;) Pozdro kolego z Krk ... ps: czasami wpadam do Krakowa-jesli nie masz nic przeciwko temu,żeby si spotkać to przeslij mi nr kom na PW i z chęcią obejrzę Twoją 750kę... pozdrawiam.
Tuczi a może to nie jest prywatny kom?? Lub nr słuzący do kontaktu z klientami??Wiem co pisze bo tez tak mam ;)