Pozyczk suszarke do włosów od swojej kobiety i powoli ciepłym powietrzem z delikatnym sciaganiem folią zejdzie razem z klejem.
Wersja do druku
Pozyczk suszarke do włosów od swojej kobiety i powoli ciepłym powietrzem z delikatnym sciaganiem folią zejdzie razem z klejem.
Evan cokolwiek nie zrobisz i tak pojedziesz po żyletki do kiosku.
Dzięki Panowie za cenne rady :)
Jutro dam znać jak mi poszło ;D
Jak masz w okolicy zakład oklejający szyby to podjedz groszowe sprawy. Jeśli nie to są żyletki jednostronne bardzo pomocne .Lekko podgrzej opalarką (delikatnie) potem rant folii zaciągnij z żyletki (będzie schodzić płatami) resztę "doskrobiesz" żyletką .Umyj doładnie okno gąbką (do mycia garów) a potem płynem do szyb. :D
Wisisz mi flaszkę :D
A więc tak Panowie. :)
Zdjęcie folii z dwóch szyb zajęło mi ok 20 minut.
Sprzęt który miałem to opalarka, nitro i szmatka.
Podgrzewając folię nie zostaje na szybie żaden klej. Idealnie schodzi.
Dziękuję wszystkim za rady :)
PS.Anatol jako,że wisisz pępkówkę, a ja flaszkę za porade uznaje, że jesteśmy kwita ;D
Ja mam idealną wręcz metodę ;) wiele razy ściągałem już tak folię i efekt był wielce zadowalający tylko trochę cierpliwości a więc wystarczy opalarka nagrzewamy sobie szybę od strony gdzie jest folia i poprostu powoli sobie ściągamy folię tylko powoli żeby nie urwać i żeby minimalnych kawałków nie zostawić na szybie bo potem trzeba je zmyć jakimś rozpuszczalnikiem ale ja zazwyczaj odrywam folię w jednym kawałku tylko trzeba pamiętać żeby co chwilę podgrzewać kawałek folii odkleić i nagrzewać dalszy kawałek odkleić i tak do końca :) Pzdr