sroda/czwartek odbieram auto, jak narazie zmieniaja paski, pentosin i inne pierdoly
Wersja do druku
sroda/czwartek odbieram auto, jak narazie zmieniaja paski, pentosin i inne pierdoly
Autko odebralem, chodzi rewelacyjnie tak jak kiedys. Zrobilem ok 100 km i zero problemow. Jutro jade w trase i sprawdze dokladnie. Musialem wymienic jeszcze poduszki pod chlodnica bo dziwnie opadla. Auto mam po gruntownym przegladzie, we wrzesniu wyruszamy w podroz poslubna po Europie (ok 12-14 tys km).
oj to gratulacje i zycze bezproblemowej jazdy
jazda takim twin turbo to chyba czysta przyjemnosc ;)
I ja sie ciesze ze poszlo gladko. Pozdrawiam serdecznie i udanej podrozy poslubnej i nocy... :P :]
A ja proponuję firmę www.akara-turbo.com . Robili mi dwa auta (turbiny regeneracja) i śmigały jak nowe , auta które robili to e36 318tds i Vovlvo V40 1.9tdi
Regeneracja turbin w 740d żadko kończy się sukcesem a dodatkowo często pada elektronika której nikt nie zrobi. Garrett nie udostępnia nowych części zamiennych do tych turbin więc są one naprawiane częściami używanymi.Cytat:
Zamieszczone przez Jack
Kurde ale jakim dieslem czujesz sie jakbyś jechał benzyniakiem? W V8 tego wogóle nie odróżniach a jak wsiadam (nawet E65) do 6 garów w klekocie to od radzu czuje ze to jest coś nie tak jak powinno :) - teraz ja sie naraże hehe :)Cytat:
Zamieszczone przez sylwek7
Napisałem do Garretta w sprawie turbin do 740D, zobaczymy co odpiszą :)
Witam
Doszła jakaś wiadomość z Garretta ??
niezły kotlet