Super wycieczka. Ja się już od chyba 2 lat zbieram i zebrać nie mogę. Mam nadzieję że w końcu mi się uda tam pojechać.
Pozdrawiam
Wersja do druku
Super wycieczka. Ja się już od chyba 2 lat zbieram i zebrać nie mogę. Mam nadzieję że w końcu mi się uda tam pojechać.
Pozdrawiam
Piekna foto relacja ..
pozazdroscic
to może spocik we wrześniu 2008r. bez aut w Czarnobylu http://bispol.com/index.php?option=c...d=57&Itemid=63
Olejus te " biuro " jak i inne biura organizujące wyprawy do Czarnobyla to kiszka za te pieniądze.... 2-3 h w mieście .... My byliśmy ponad 8 !!!! Te wycieczki to zwykła komercha na odpier... Jeśli chcecie i macie czas najbliższy wyjazd może odbyć się w sierpniu .... :cool:
www.strefazero.org i wszystko jasne ..... :D
Wystarczy to ,że naszym przewodnikiem był Siergiej ... Pracownik 2 bloku(podczas wybuchu) i likwidator..... ;D
Ja już sie wstępnie zapisuje na wyjazd na jesień lub wiosne .Zupełnie inny klimat..... ;D
Pozdrawiam Anatol
kuszący plan ale troszkę nadal terrorystyczny klimat i czuję delikatne jakieś takie obawy ....
Cytat:
Zamieszczone przez Anatol
:shock:
Pewnie opowiadał jakieś ciekawe historie. Człowiek musi mieć niezły bagaż doświadczeń.
Byłem wróciłem ,żyje i nie czytam zamkniętych książek ... ;D
Można pojechać i zapraszam ...a co do opowieści Siergieja to miejsca by tu nie starczyło ... :cool:
Anatol jak jedziesz jesienia to ja sie pisze ...bo zawsze mnie interesowal ten temat. Napisz mi na PW dokładnie kiedy co i jak :]
Młody też sie wstępnie pisze ;)
Miło tak czasem spojrzeć na swiat z innej perspektywy....
ja również polecam opuszczone www.opuszczone.com
"Aby pojechać z nami trzeba mieć co najmniej 19 lat oraz posiadać paszport ważny jeszcze minimum rok." - Anatolu, czy to jest tak ściśle przestrzegane? :D