-
tak zauważyłem z tym prześwitem i wydukałem zeby troszke przód obniżyć tak do równego czyli może by wyszło w nieduży klin :) może wyjdzie ładnie bo ten przód to wygląda jak by silnika nie było,ale zczaiłem ze z tyłu są czerwone sprężyny....tzn pod warstwą brudu i nie wygląda na malowanie sprejem może ktoś coś tam matlał , dzięki za wsparcie :)
-
10,8 = 100?? wow u mnie ok 20 i nie wiem czemu.... :(
tak 10,8 manual trasa : opole-nowa sol-amsterdam srednia 130
-
heh kolejny problem...chcę coś wystawić tzn alu felgi i samochód bmw od ojca...nie umiem,nie wiem jak......ktos może jakies namiary na rolety z tyłu w boczkach trójkątach i tył szyba??a od e34 by pasoawło??szukam tez jakiś alu do mojej nowej miłości :) coś z rancikiem :)
-
żeby mieć dostęp do działu giełda musisz mieć chyba ileś postów upisanych
-
-
turbowlotek ... o nie !
Cześć tak w ogóle ;D utrzymana w miarę ok wydaje mi się.
Zejdz odrobine z przodem na glebę i zmien koła będzie elegancko :) pozdro i powodzenia
-
Witam Kolege fotki nie oddają tego jak wyglada na zywo bo jest kozacka i witam w Klubie :)
-
No auto wydaje się bardzo ładne. Felgi-koszmar :p
-
tak,przodzik zdecydowanie na glebę,jest przymiarka do gwintu MTS Technik na wszystkie koła razem ze sprężynami może ktoś coś powie na ten temat?felgi już wystawione na sprzedarz i szukam czegoś fajnego...tylko że 16 cali to chyba za mało,co???te obecna są 17 cali!!!co to turbowlotek :) chodzi o dokładke przedniego zderzaka???wiedziałem że fanatycy e32 będą się czepiać....a jak się komuś podoba???są piękniejsze niższe lepiej wyposażone itp itd,ale ta jest moja!!!!i bede sie nią cieszył :p
-
MTS nie robi gwintu do e32