-
Pewnie jest to zdjęcie poglądowe,pozatym nie widać numeru rejestracyjnego.Moje zdjęcia też ludzie wykorzystują do własnych celów i nie robię z tego problemu (nie chce mi się chodzić po sądach),pozatym ciężko byłoby dochodzić swoich praw skoro nie widać na zdjęciu zastrzeżeń do praw autorskich w postaci np. znaków wodnych.Moje zdjęcia z regeneracji skóry w mojej e30 cabrio ktoś sobie podwędził:
http://allegro.pl/farba-lakier-do-sk...445536903.html
Jeszcze napisali ile potrzeba farby na zregenerowanie fotela jakby była to ich robota....
-
Ja bym zglaszal do allegro..
-
Na 100% bym nie podarował ! zadzwoń do kolesia i już..
-
A ja w d... mam czy wykorzysta moje zdjęcie. JA NIE MAM Z TYM NIC WSPÓLNEGO !! ale jak Koleś chce wysyłać za pobraniem i jeszcze nie ma aukcji tylko ogłoszenie to chyba nikt nie jest na tyle głupi żeby się na to nabrać. A zdjęcie wyskakuje po wpisaniu w google grafika '' blenda e32 '' i pewnie z tąd je zassał.
-
Dużo ludzi tak robi niestety, wpisują w google tak jak piszesz i bach wklejają fotkę czyjegoś autorstwa. Myślą że zdjęcia zrobione są przez kogoś z nie wiadomo skąd i prawdopodobność tego że ktoś je znajdzie jest znikoma.Sam dawno temu sprzedawałem radio i po jakimś czasie patrze moja fotka jest w miniaturce na allegro a tam w galerii wszystki moje foto.-tel. do gościa i zdjęcia były usunięte. Nie chce żeby w przyszłości kojarzono mnie z jakimś oszustem..!