Taaaak...to E65 wygląda świetnie...
Wersja do druku
Taaaak...to E65 wygląda świetnie...
Felga to dla mnie jedna z lepszych jakie w ogóle można zakupić !!! Rzadko kto modzi coś przy e65/66 a tu proszę -WIELKI + ;)
Spojler fajny ale najbardziej robotę robi obniżenie i felgi...ja też powaznie zastanawiam sie nad obniżeniem swojej E38 i są springi H&R na przód -35 i na tył -1.5 cm...koszt jest znośny bo 1650 zł za komplet.
Super autko,gratulacje.
No auto robi robote . Kolo piekne , a co do dokladki to ja bym jej nie zalozyl . Widac ze auto doinwestowane ...
dzięki Wszystkim za komentarze
Sebek, co do dokładki ----> PW
moloko5 , musimy się spotkać ( moze chcesz sprzedać swoją e32 :) ? )
tuczi77...ja też wolałem e31 , ale trzeba samochody zmieniać :)
Heh...spocik oczywiście TAK :smile: Tylko teraz raczej nie bardzo, bo po primo nie mam 2-ch kół na aucie...a po drugie dopiero co wróciłem z Sosnowca od mojego doktorka i muszę teraz podratować moje kolanko i mam nakazane mało chodzić...poza tym mnie nieco napierdziela...:(
Hmm...co do sprzedaży, to niestety też odpowiedź negatywna...choć gdzie nie pojadę to każdy się o to samo pyta...:p
Nie sprzedaję jej, ponieważ się zakochałem...no i teraz pod koniec roku będę starał się o żółte blaszki...na 25-urodzinki.....E32 oczywiście...bo właściciel, to stary kawaler....:D
przezajebista!