Jestem przekonany ze masz problem z czujnikiem który nie jest mocnym punktem w bmw.
Tak jak cursor radzi zrób i będziesz wiedział
A najlepiej to zdiagnozuj kompem pierw
Wersja do druku
Jestem przekonany ze masz problem z czujnikiem który nie jest mocnym punktem w bmw.
Tak jak cursor radzi zrób i będziesz wiedział
A najlepiej to zdiagnozuj kompem pierw
Za to twoje porady okazały się najbardziej stosowne, bo przepisałeś wszystko co ludzie przed tobą :|
Zamiast doceniać, że każdy chce w jakimś stopniu pomóc i pisze co uważa to najłatwiej krytykować, a samemu nic nie robić.
I zacznij używać znaki przestankowe, bo nie da się czytać twoich wiadomości.
xxxxxxxxxxxxxxx
nic nie przepisalem tylko przemyslalem problem i wybralem najbardziej prawdopodobny wariant
nie tak jak ty pisze bezmyslne bzdety typu uszczelniacze ktore nic niemaja wspolnego z problemem
troche praktyki proponuje na poczatek
Koledzy, spokojnie. Szukamy powodów które mogą pomóc w rozwiązaniu problemu a nie zaczepki...
ADASIO może z ortografi nie jestem najlepszy po kielichu :cool:ale takich bredni jak ty nie pisze,::D:D uszczelniacze.......uszczelka pod głowicą:girl_wink::girl_wink:ja radze najpierw spr.ciśnienie mechanicznie a dopiero szukać kompem dalei.I niby co ????? ja nic nie doradzam ??????? a ty co doradzasz ??? uszczelniacze ??? CZY TY WIESZ JAK DZIAŁA SILNIK SPALINOWY ?????????? niech wymieni uszczelke pod głowicą i uszczelniacze a napewno kontrolka sie nie zapali.KABARET
popatrz na moj 1 post i zobacz co napisalem!
jest tam jak byk ze diagnoza na odleglosc to wrozenie z fusow i podalem przyczyn iles a nie ta jedna
Zostancie przy konkretach - koniec z OT.
Watek zostanie pozniej przeczyszczony.
pany spoko i tyle .:smile:a odnośnie czyszczenia postów to jest niesprawiedliwe.WY panowie modelatorzy możecie sobie kasować wasze wtopy i być super znawcą BMW przed klawiaturą:D Miałem tak kiedyś z panem Wojtkiem.dał ciała po całości a jak ja to wykumałem i napisałem żeby bredni nie pisał to co zrobił ??????pokasował moje wątki i tak to kolorowo zrobił że nikt sie nie jarnoł na 2 dzień.I mam pytanie do was modów i vipów...czy tak powinno być ///////////????czy foróm jest po to żeby pomagać czy żeby sie mądrzyć na temat który przerasta nie jednego....:mad:adasio nie spinajmy sie bez przyczyny tylko dajmy koledze konkretne podpowiedzi.A USZCZELNIACZE I USZCZELKA GŁOWICY ma sie do ciśnienia oleju tak jak gruszka na sośnie.
dokladnie forum jest dla ludzi a nie dla modow
bez ludzi niema forum, a bez modow sie obejdzie
nie jednokrotnie z jakiejs klotni wychodza ciekawe wnioski wiec po kij to kasowac i robote sobie szukac?
Kolego Jaro,
w czym widzisz problem jezeli z tematu zostana usuniete wszystkie watki do niego nic nie wnoszace.
Czy jezeli trafilbys pierwszy raz na to forum i szukajac czegos co cie interesuje znalazl bys osobiste przepychanki uzytkownikow zamiast konkretow - mialbys jeszcze ochote tutaj wchodzic ?
Jezeli cokolwiek poszlo kiedys nie tak a obwiniasz za to konkretna osobe to zglos sie do niej i wyjasnijcie zaistniala sytuacje.
Ja udzielilem krotkiej odpowiedzi ze typuje czujnik cisnienia (po wlasnych doswiadczeniach) i nie uwazam sie w zadnym wypadku super znawca.
Tak jak napisalem wyzej OT zostanie usuniete - wraz z moim i twoim postem, to nie jest miejsce do wylewania lez ;D
Za twoje powyzsze wyrazenie (nie p*i*e*r*d*o*l koleszko) dostalbys od kogos innego juz ostrzezenie.
Czy takie slowa twoim zdaniem sa w stanie wniesc z czasem jakies ciekawe wnioski ?