Auto jak teraz kupie to chce nim pojezdzic pare lat ;)
W Rzeszowie i Krakowie widzialem pare e32 dlatego sie pytam o e32 i e38 sam nie wiem moze za nie dlugo sam sie przeniose do Rzeszowa ;)
Wersja do druku
Auto jak teraz kupie to chce nim pojezdzic pare lat ;)
W Rzeszowie i Krakowie widzialem pare e32 dlatego sie pytam o e32 i e38 sam nie wiem moze za nie dlugo sam sie przeniose do Rzeszowa ;)
Jak byłem u Jarka w tomaszowie to chyba widziałem e32 z taxi kogutem:D
Ja bym nie kupił e32 lub e38 na taxi jeśli zależałoby mi na zarobku,czyli przejechać jak najwięcej kilometrów jak najtańszym kosztem to przekłada się na zysk,te auta do tego się nie nadają.
Bardzo dużo piątek widzę w sl na TAXi.
Te auta dobrze się nadają do tego, części relatywnie tanie (w szczególności na rynku wtórnym, jak kolega wyżej napisał w TAXi właśnie o to chodzi by jak najtaniej)
Najczęściej widzę 520i lub 523i zdarzają się jednak rzadko 528i (jedna 530d - chyba jakaś pomyłka :D )
Kiedyś jeździła jedna sztuka 740i (spotkałem taryfiarza jak szukał nowej skrzyni nie był zadowolony z siedem jako auta do zarobku)
Marek jak zawsze, zwięźle i wszystko na temat.
e34 24V to taki taryfiarski asik :D tuż obok W124
Auta typu e32 się skończyły w tym zawodzie, zostały może dwie, w tym jedna na przewozie osób, e38 jest natomiast ładnych parę sztuk, tyle że ludzie którzy nimi pracują dobrze znają swój fach.
15L x 3zł = 45zł czyli jakieś 8L Pb. Taniej to chyba Matiz albo CC z gazem ;)
~ wysłane poprzez Tapatalk
Albo w124 w dieslu :p
e39 jest bardzo ciasne z tyłu,w tej kategorii bmw nigdy nie górowało,ilość miejsca na nogi jak w aucie kompaktowym i wysoko poprowadzony tunel na wał korbowy dlatego większość taksówakrzy wybiera w210,ale znowu prawie wszystkie w210 to jeżdżące skorupy,a jak się spotka bez korozji to znaczy,że już auto było cae malowane.Ja bym celował w passata b5 lub audi a6 c4 na bazie setki lub c5,duża ilość miejsca i blachy zdecydowanie lepsze niż w Mercedesie i troszkę lepsze niż w bmw.
Nie zgodzę się z Tobą. Nie długo będę miał do sprzedania E270 CDI,i nie jest skorodowany ani to żadna skorupa.