Kolego jak znajdziesz przyczynę to daj znać, bo mi tez tłucze po zmianie prawy tył. Na progach jest masakra.
Wersja do druku
Kolego jak znajdziesz przyczynę to daj znać, bo mi tez tłucze po zmianie prawy tył. Na progach jest masakra.
Jutro zwalam amortyzatory sprawdze
Co jest nie tak...: ) w Polsce nie ma
Mechaników
I jak nie zrobisz sam to bedziesz Płacił 10x
zmienialem amorki z tylu i nowe mocowania amorkow. z jednym bez problemu, ale z drugim jakos dziwnie sie ulozylo. Juz wyjasniam, przy pierwszym jak rozkrecalem sciagacze normalnie sprezynka weszla na swoje miejsce itd, a w drugim ten talerzyk ktory jest pod nakretka tak gleboko wszedl w poduszke ( nowa), az szok. no ale mysle sobie, nowa poduszka, moze sie ulozy, moze tak ma byc. sprawdze:) skonczylo sie waleniem jakie opisujecie:) amorek wyjalem, poduszke zalozylem stara, gdzie talerzyk zachowal sie jak w amorku z drugiej strony i cisza:)
Pozdrawiam
i na bank bede mial to... ale to czesc problemow ktore zafundowala mi bunia...
Hehe...a miałem o tej poduszce amorka napisać, bo sam to robię teraz tyle, że w E32...:p
Mam nadzieję, że po wymianie będzie błoga cisza...:D
Bo teraz to jest, ale tylko na prostej jak stół drodze...po dziurach, to mam takie stukanie i skrzypienie, które dochodziło z właśnie tej strony...
A poniżej moje poduchy...nowa i stara (chyba od nowości, bo stan mówi sam za siebie)...jeszcze nie zmontowane...bo brak mi uszczelki...:p
http://img836.imageshack.us/img836/865/poduchaamora.jpg
nie no kolezko u Ciebie ewidentna wina poduszek:P
a u mnie okazalo sie, ze nowka poduszka zreszta kupiona powiedzmy tutaj, dobrej firmy okazala sie bublem. Ale to juz nie pierwszy raz kiedy zniechecam sie do lemfordera.
Pozdrawiam
Hej. Nie chce zakładać nowego tematu bo jak na razie nie widzę takiej potrzeby. Ale ktoś wspomniał tutaj o stukach i zgrzytach... Ja jestem po wymianie drążka środkowego, gum stabilizatora i przy np zjeździe z krawężnika pojawia się zgrzyt, a przy normalnej jeździe po dziurach słychać głuche stuki. Amory raczej są dobre, nie widać żeby były jakos siadniete... Może to być wina tych poduszek amora co kolega z e32 pokazał?
Jedz na trzepaki kolego -40zl o
Zobaczysz ile
Procent maja amorki:P
Ja swoje amorki sprawdzałem jakiś rok temu to miały po 70% niby... dużo nie jeździłem. Dla tego też się pytam czy zgrzyty i głuche stuki mogą być spowodowane właśnie przez te zużyte poduszki amortyzatora. W moim przypadku chodzi i przednie zawieszenie.
http://www.youtube.com/watch?v=B41PdPH2OWs
Taki odgłos?