Jakub, "idealne, od fana marki, dla konesera, rarytas" będzie miał pewnie to samo do zrobienia tylko cena będzie z 2 razy wyższa :D
Wersja do druku
Jakub, "idealne, od fana marki, dla konesera, rarytas" będzie miał pewnie to samo do zrobienia tylko cena będzie z 2 razy wyższa :D
Osobiście myślę, że podejmę to ryzyko - nie muszę jeździć od razu - mam czas, żeby się "bawić" i wszystko było na tip-top :)
Tuczi pewnie i masz rację zresztą sam do tego trochę nawiązałem w poprzednim poście. Dla mnie za dużo zabawy ale jeśli MrFafik chce się podjąć tego zadania to bardzo dobrze ;)
Co myślicie : http://otomoto.pl/bmw-735-C24402167.html
Ładna i brzydka, nie za droga choć nie tania Opis obiecujący schludna pod maską z kołem na zime od E38 i hakiem kiera zakatowana, Auto dbane z książką choć jedno wyklucza drugie Samochód ma gaz do tego zwykły który rzecz jasna i nie dziwna strzelał, strzela i będzie strzelać sprzedawca mówi żadnych strzałów w dolot przepływka sprawna ale dolot i przepływka napewno powiedzą co innego odrazu widać klejenie taśmą więc kto tu kogo oszukuje, dodatkowo pali 40% więcej niż na sekwencji i ma 40% mocy niż na benzynie bez gazów.
Jak za tą kase to nie jest jakas bardzo fajna ma gaz zwykły wgiote pod lampą haka jak stąd do wachocka i zakatowaną kiere do tego przepustnice EML która pod wpływem wieku gazu zwykłego i strzałów będzie stanowić problemy do tego skrzynia automatyczna która nie bedzie płynnie zmieniać biegów bo gaz zwykły korzysta z czujnika połozenia przepustnicy zakłucając jego sygnały z których korzysta skrzynia.
Podsumuje rupieć jak na przygode z E32 auto cie rozczaruje i powiesz ze E32 to graty
A) jeśli masz pieniądze oczywiście blacharkowo poza malymi defektami odrazu widocznymi wyglada ok napewno baza niezła na odrestaurowanie i przywrócenie dawnego ładu i harmoni.
B) wyrwanie jej za 1500, sprzedaż katalizatora za 1200 i remontowanie.
Aha dodam do tej 750 Kupując Od kogoś E32 nie zostaniesz powiadomiony o niektórych rzeczach o których sprzedawca tu mówi, 75% wymienionych rzeczy to normalny serwis, ekspoatacja co trzeba zrobić przy kupnie auta chociazby dla spokoju oleje filtry kolejne 20% to typowe nie poważne usterki o których się nie mówi pozostałe 5% to zawieszenie i hamulce i akumulator ktore w takim aucie nie powinny byc zapuszczone do tego stopnia ze nie da sie jeździć. Wszystko w granicach zdrowego rozsądku choć odrazu widać że natłok prac nie bardzo duży jeśli by to mialo byc wszystko ale cena auta + koszty części i napraw są już wysokie. Więc myślę tak o ile wnętrze jest utzymane dobrze odrazu widze tu żadką kiere (chyba) choć i tak mi sie nie podoba a silnik i skrzynia chodzą super bo musiały by tak chodzić za te cene bo w M70 to najważniejsze rzeczy to wszystko jest do zrobienia.
Sam myślę o 750 ze względu na nadal dobrą jakość wykonania i dobre wyposażenie i to coś, 730,740V8 często ma ładne skury i drewno ze złotym paskiem ale pozatym nic więcej często ma manualne fotele i zegarem elektroniczny zamiast obc co jest pomyłką A pomysł z 750 mnie kusi ze względu na większą moc Bo w 735 to coraz częściej łebki mnie szkolą na drodze zamiast ja ich niestety 735 jest w pyte mocne ale na drogach pojawia sie juz coraz wiecej takich ktore się E32 nie dają ale wizja tego że kupując 750 i na 90% będe musiał kupować króćce kolektora ssącego mnie odpycha bo to drogie.
http://otomoto.pl/bmw-750-C23080863.html a ta jak wam sie podoba?
Czerwona 'Alpina' ciągle wisi :http://otomoto.pl/bmw-730-v8-czerwon...C24505069.html Podoba mi się to auto, wygląda na nie zmęczone a silnik czy to 3.0 czy 4.0 to chyba nie aż tak duże znaczenie...