Poznajemy,spokojnie.Widać że chłopak chce się nawrócić na dobrą drogę;)!!
Tak jak chłopaki piszą...Jeden wydech out,dywaniki out, klamki zew w czarny mat + uzupełnić braki w zderzaku
Wersja do druku
Zestaw telefoniczny co prawda ori z audi ale Nokia działa mam wrzuconą kartę plej ma polskie menu i 7.35zł na koncie :D przydaje sie bo czasem wlasna komura sie rozładuje lub sie jej nie weźmie albo nie ma zasiegu,
Dokładnie Dzuta pokój przyjaźń i akceptacja niech będą z nami, z witryną 7er.
Zamówione :) www.allegro.pl/show_item.php?item=2292397047
Dobry tor obrałeś ;) Super że zamówiłeś dywaniki bo ten od kierowcy to jakiś taki ..hmm i mam nadzieje że od.. kawy ubrudzony ;)
"Alu" odpadło :P nie ale powiem wam że ori był gorszy niz ten alu dlatego poszedlem na kompromis i zamontowałem ten,
Na dniach pochwalę się licznikiem z 750 i nowym bc, bo mój jest zwalony i musze zmienjc
Troche sie z kaczym napracowaliśmy nad E32 ale E32 odzwiecza sie za to konfortowa i bezawaryjna jazda:smile:
[...]
Takie mam felgi na sprzedaż ;) z oponami . Mam takie same na swojej i się fajnie prezentują :)
Jeśli już to tylko styling 4
Powiem tak, nie chcesz drogo ale te felgi mi się nie widzą, Rozumiem intencje i macie sporo racji felga powinna być klasyczna pasująca doskonale do auta a do tego Atrakcyjna a takich jest ograniczona lista, Jeśli już to takie jak ma dzuda lub podobne szprychowane z rantem bym założył a rotor może nawet i na złoto :P Borbet fajna duża felga z rantem ale napewno większy szyk jest na czyms w stylu felg dzudy z tego co wiem to bbs lub alutec oferują te ciekawe wzory, Jeśli felga to tylko typu styling 5 z tego typu środkiem, Bo nie wiem czy dobrze patrze styling 4 to cos typu alpina?
http://felgenkatalog.auto-treff.com/
Ja mówiłem że 4 jeśli chcesz wrócić do takich małych kół. Borbet to tez klasyczna felga. Ładny lakier + polerka rantu i też gra gitarra :gitara:
Pogratulować samozaparcia nad przywracaniem stanu auta.
P.S. Nie wiem czy wiesz kolego ManiacDrifting, ale ktoś chyba za twoimi plecami sprzedaje to twoje CACKO.
Cytat:
Zamieszczone przez otomoto