Zamieszczone przez
Lucash
Witam ponownie.
Trochę czasu minęło. Poszukiwałem części do Beatki oraz szukałem warsztatów z gazem znających się na V12. W międzyczasie zamówiłem z Anglii hamulce. Oczywiście nie obyło się bez drobnych problemów. Mianowicie Angole najpierw przed świętami nie wysłali połowy palety towaru, ale jak już im się udało to Holendrzy zapomnieli dopakować paletę o domówienie i wysłali tylko 2 palety nie wysyłając towaru z wysp. Także mimo iż już mam w rękach tarcze na przód oraz klocki na tył i przód wciąż czekam na upragnione tarcze:confused:
Ponadto kolega załatwił mi zawieszenie na przód. Miały być Lamfordery, ale cięzko z dostępnością i do tego jeszcze bez tulei były więc poskładany został pakiet:
- Wahacze góra TRW
- Wahacze dół TRW
- łączniki stabilizatora FEBI BILSTEIN
- końcówki drążków MOOG
Dostałem zapewnienie od kolegi że towar porównywalnej lub nawet lepszej jakości.
Przy okazji okazało się że wykończeniu jest drążek kierowniczy oraz tuleje od stabilizatora. Także czeka mnie kolejna wymiana.
Części zostały zamontowane dzisiaj po południu u mojego mechanika Piotra Gąciarza ( serdecznie polecam ) Obecnie poszukuje drążka by go wymienić oraz ustawić zbieżność.