Też nie mam logo BMW. Wybite "made in italy" mam na styling 123 i 138
Wersja do druku
Też nie mam logo BMW. Wybite "made in italy" mam na styling 123 i 138
Też sprawdziłem z ciekawości mam 2 ori komplety i na żadnym nie ma wybitych znaczków BMW ani numeru OE. Jeśli gość sprzedaje podróbki to szybko go powiozą z allee , długo nie podziała prosta sprawa.
ponoc w łikend mozna wystawiac podrooby. bo ci co sprawdzaja i kasuja pracuja w ciagu tygodnia. tak czy siak ja na pewno nie kupie
Podróba...ja nie wierzę w takie bajki,ze okazyjnie,że wyprzedaż i takie tam...madeinitaly...
Ja mam ALPINY 2 kpl i na jednych jest BBS,a na drugich RONAL :)
Mam 2 komplety i na każdym jest wszystko co powinno być. Wyszorujcie felgi w zakamarkach i wszystko MUSI być jak nie to macie BARDZO oryginalne felgi BMW :D
No i sprawdziłem, na ori feldze od E38 (16") nie mam loga producenta i BMW ani "made in..." jest tylko numer OE, dane falgi (w tym napis BMW) i dane o producencie zapisane w kodach oraz tabliczki z datą produkcji itd. Tak czy siak jest dużo więcej informacji niż na tych Made In Italy
Na felgach od E60 (młodszych 18" BBS) mam dużo więcej informacji niż na 16-kach w tym loga producentów itd.
Nic nie muszą bo to łajzy są. Mi usuwali aukcje gdzie miałem oryginalne ciuchy kupione w hurtowni na fakturę, oclone i sprawdzone w Urzędzie Celnym trzymane 3 tygodnie bo były sprawdzane pod względem legalności itd. a do głupków się mówiło jak do ściany, usuwali i olewali maile sprzedawcy.
MUSI? masz wytyczne gdzieś BMW dot sprzedaży oryginalnych akcesoriów? minimalna ilość danych na feldze, aby spełniała ich normy? bez tego to jałowa dyskusja troche...
1. na tych "made in italy" też może być więcej danych niż na fotkach.
2. jak widać na powyższym przykładzie - oba Twoje komplety - zupełnie inaczej oznaczone. zatem idąc Twoim tokiem rozumowania - może jeden oryginalny inaczej? ;)
cóż. ich podwórko widać, nie muszą się tłumaczyć. mało proklienckie podejście.
podawali przyczynę usunięcia aukcji? moze podpadłeś pod któryś punkt regulaminu np?
EDIT:
FYI.
Oglądałem felgi, czekają już na montaż z oponami. Nówki sztuki :)
Co do dyskusji - na każdej jednej szprysze (jest takie słowo?) jest coś nabite - czyli w sumie 10 (rozmiar, nr kat, bmw, made in italy, 2 tabliczki i inne pierdoły - nie przyglądałem się aż tak dokładnie) - także foto z aukcji nie pokazuje wszystkiego. Nie ma też nigdzie nazwy producenta.
dały się wyważyć bez problemu, zobaczymy jak długo pożyją. jak się pogną, to zrobię sobie z nich ozdobę na ścianę :) za tą kase (uwzględniając wartość netto) - IMHO warte zakupu (nawet jeśli to podróby).