Ogladane jedynie z zewnatrz wydawalo mi sie warte dalszego sprawdzenia.
Dok. serwisowa jak ma to warto jechac i sprawdzic samemu.
Wersja do druku
Ogladane jedynie z zewnatrz wydawalo mi sie warte dalszego sprawdzenia.
Dok. serwisowa jak ma to warto jechac i sprawdzic samemu.
Chłopaki, nie popadajmy w skrajności. Wiadomo, że sprzedając auto, wyczyścisz je żeby dobrze się prezentowało.
Ostatnio był temat jak gość wykręcił bąka na piachu, miał ogólny śmietnik w aucie, odrapania i błoto.. I też był wytykany.
Dla mnie ten z ogłoszenia prezentuje się ładnie. Jasne wnętrze byłoby lepsze, ale to kwestia gustu Kupującego.
Parujące lampy da się naprawić. Światełka z tyłu ładne.
Faktycznie, należy podjechać na szarpaki, popatrzeć na kanale, obejrzeć podłużnice, spasowanie blach, grubość lakieru, , odpalić na zimno, powąchać spaliny, sprawdzić olej, posłuchać silnika, wpiąć na kompa, przejechać się, pogazować, sprawdzić przebieg...
Ja swoje oglądałem dwa dni po 2h, byłem na policji sprawdzić właściciela i auto, byłem z vinem w ASO (celem sprawdzenia przebiegu), oglądałem dokładnie wszystko po pięć razy.
Trzeba starać się zachować powagę i zimną krew (jak w pokerze) i nie wolno się napalać.
15 letnie auto wiadomo, że ma jakieś niedomagania. I jeśli będziesz je znał i uznasz, że warto je naprawić, to bierz.
Święta racja, cena to jedno, ale dołożenie drugiej takiej kwoty na naprawy to nie problem, więc mimo niskiej ceny choćby z tego względu warto dokładniej się przyjrzeć. Dla mnie (poza kolorem oczywiście :D ) prezentuje się nieźle.
P.S. Gdybyś zakupił i z jakiegoś dziwnego względu chciałbyś się pozbyć tylnych dywanów w welurze to masz kupca :D
dzisiaj niestety nie udało mi się jej obejrzeć ale jutro pojade na 100% ją oglądać :) Oczywiście że chce Ją wyoglądać z każdej strony i sprawdzić wszystko co Tylko się da. Napalać się nie mam najmniejszego zamiaru a co do skóry to fakt że jasna była by lepsza ale czarna też mi się podoba :)
Byłem dzisiaj oglądać tą BeeMKe i muszę stwierdzić ze bardzo ładnie utrzymana. Wszystko sprawne, odpala bez problemu, skrzynia nie szarpie, nie stuka ani nic podobnego. Generalnie wpłaciłem zaliczke więc jak dobrze pójdzie to po weekendzie stanę się posiadaczem 740iL :D
Jedyny w sumie mankament to pęknięta przednia szyba. Oprócz tego stan naprawde BDB :)
Pozdrawiam
Tak jak pisałem, z zewnątrz sprawia wrażenie dobrego wozu.
Powodzenia, krakowskie blachy już ma :D
dokładnie blachy Krakowskie tak że elegancko :) Szczerze to idąc Ją oglądać to nawet się nie spodziewałem takiego obrotu sprawy.. Myślałem że bedzie bardziej zmęczona itp. Zadowolony jestem, pozytywne zaskoczenie :)
Posiada nawet komplet ori kluczy w bagażniku :)
A mam jeszcze pytanie.. Skąd mam wiedzieć jakie jest NAVI/TV? W sensie czy MK1 czy jakie?