-
"TaKiCh BeEmEk JuZ nIe Ma" - tytuł aukcji pamiętam jeszcze z przed roku, samego auta nie pamiętam ale sposób pisowni i treść nie jest zbyt popularna więc śmiem twierdzić że auto "próbuje" się sprzedać od ponad roku. Poza tym różne są style opisów i różni są sprzedawcy i mimo tego że może to tylko tytuł aukcji to mnie na wstępie coś takiego uprzedza.
-
Mi osobiście Zielony 200% bardziej odpowiada niż fiolet. I uważam "tjuning" za udany kierownica najładniejsza możliwa skóra nowa, białe światła (albo przód tył biały albo przód tył pomarańczowy, nie znoszę jak jest biały przód i pomarańczowy tył) gość się zarzeka że nie ma nic do robienia w niej można wstawić strumienicę bo ma cały nowy wydech, nie ma katalizatora i coś musi go zastąpić. Mówi że to wszytko. Absolutny brak rdzy, wszystkie elementy które miały zostały pomalowane
Czyli dylemat
- wyposażenie w gruncie rzeczy takie same
- long i zwykła obojętnie mi zwykła jest bardziej zwarta.
- manual i automat - wolę manual
- kolor wolę zieloną
- oryginał i grzebana wiadomo lepiej oryginał ale te grzebanie przypadło mi do gustu. Jeżeli jest spasowane to czemu nie.
- 3.0 i 4.0 ... im więcej kucy tym lepiej
- jedna ma gaz druga felgi - taniej założyć felgi.
-
A ja uważam że ta zielona to lipa.Mi osobiście nie leży, jak ma być coś w oryginale to już niech będzie a nie takie wiejskie przeróbki skóra i boczki bezowe a reszta czarna.Dla mnie to LIPA.
-
Taz bralbym bez zastanowienia te fioletowa. Zielona byla kombinowana i nigdy pewnie nie dowiesz sie w jakim stanie by srodek samochodu zanim przeszla "tuning". Fioletowa to long z lepszym silnikiem i zadbanym srodkem. Sprawia ogolne wrazenie bardziej "trzymajacej" sie kupy. tuningowe felgi, wybebeszony srodek i lampy z allegro od razu kojarza mi sie w typem wlasciciela co najpierw robi strone wizualna a potem martwi sie o meczanike. Mysle, ze w przypadku tej zielonej jest podobnie i bedzie sporo rzeczy do zrobienia.
P.S. dopiero teraz zauwazylem, ze zielona sprzedaje prywatna osoba a te fioletowa handlarz... To troche zmienia postac rzeczy :)
-
znaczy się co do fioletowej to mogę dać numer do właściciela :) auto doinwestowane mechanicznie chyba tylko drążki do wymiany jak byłem 2 tygodnie temu u chłopaków, już w bagażniku leżały. Wystawiona przez komis tylko dlatego że to jest ich kumpel i można wtedy auto w ratach kupić... jeśli ktoś chce więcej info pisać i jak Dzuda napisał chłopaki w Bmw siedzą bardzo głęboko z M52 wyciągneli 400-450 koni chociaż celują w 500 :P Mój brat ma od nich auto swapowane i nic się nie dzieje oraz sam auto u nich robię (nawet mam dwa zdjęcia pod ich warsztatem)... a sprzedaje dlatego że znudziło mu się auto i coś innego chce choć jeszcze nie wie.
-
To PrzemozE32 zapodaj numerem do właściciela, zapytam się czy interesuje go jakakolwiek zamiana :)
-
-
Dziękuję, pan chyba nie jest zainteresowany :P pisałem na 2 nr z aukcji i ten co podałeś :)
-
jak znajdę czas to podjadę i zapytam chociaż wątpie by był chętny na 3.0 tylko :P i najlepiej zadzwoń a nie pisz, ja przykładowo nigdy nie odpowiadam na sms w sprawie auta.
-
hej,
a czy nie kojarzycie tej 7ki? jest bardzo podobna do niedawno wystawianej przez chłopaka o nicku Plotek, ta 7ka również jest z białegostoku. ciekawi mnie czy to ta sama co była niedawno tylko z wyższa ceną?
http://otomoto.pl/bmw-730-alpina-loo...C23538919.html