a ja się tak nieśmiało zapytam: jakie to są fotele " w 8 płaszczyznach + pompowane lędźwie"? bo nijak mi się matematyka nie zgadza ;)
Wersja do druku
a ja się tak nieśmiało zapytam: jakie to są fotele " w 8 płaszczyznach + pompowane lędźwie"? bo nijak mi się matematyka nie zgadza ;)
nie umiesz liczyć
zagłówek góra - dół = 2
zagłówek przód - tył = 2
siedzisko przód - tył = 2
oparcie przód - tył =2
razem 8 :p
a to sie przy okazji zapytam ktory kszynia lepsza , step tronic czy ta druga 5hp :D
obydwie sa 5hp, różnicy nie ma, steptronic w 90% stosowany był w 7er na Europę i zwykła w 90% na USA, step może jest odrobinę szybszy ale jeśli chodzi o wytrzymałość to to samo
dzieki,to w takim razie czekam na dalsze opinie dwoch aut ;]
wiec tak ,niebieska zostala kupiona :) i teraz napisze jej wady jakie doznalem podczas jazdy przez 300km :),mianowicie zawieszenie nie stuknie ani puknie ,ale bije takjakby opony nie wywazone dodam ,ze zalozylem zimowki do niej bo falumfelfi pogiete okrutnie ;/ weze od wspomagania mokre ale to standard ,pali sie poducha ,ale pdobno to mata pasazera czy jakos tak i tutaj oczekuje waszej pomocy jak to zrobic :) na gazie jest slaby nie ma takiej mocy sekwencja stag 300+ wtryski czerwone :( musze do magika pojechac jakiegos z nia :) dodam ze na benz moc okrutna na gazie taki se jest jedzie bo jedzie ,pixele w zegarach nie trybia oczekuje od was rad jak to zrobic? czy kupic nowy zegary ,wyswietlacz od radia walniety ,kupie nowy :) sonda lambda do zmiany podobno ,nie wiem jeszcze nie bylem na kompie z nia ,na postoju czuc jakby drgania na budzie nie wiem o co 5 z tym ,ale postaram sie dojsc z tym do ladu ,a teraz najlepsza ciekawostka po rozkodowaniu vinu wszycho sie zgadadza z nia ,ale rok produkcji to 95 :D wiec handlarz z radomia ktory ja sprowadzil a wiem kto znznalazlem papiery zakombinowal w urzedzie i zrobil z niej rok 98 :D ,a teraz zalety owej buni przy 220 porwadzi sie calkiem przyjemnie zawieszenie pracuje perfekcyjnie widac ze bylo robione klimatronik dziala jak nalezy na beznzynie idzie jak szatan ,lakier w bardzo ladnym stanie ,srodek smiem twierdzic ze jest w idealnym stanie ,auto mialo jednego wlasciciela w polsce przez 3 lata drugi od ,kotrego odkupilem mial ja 4 miechy ,a teraz mam ja ja :) ogolnie jestem zadowolony z zakupu i doprowadze ja do ladu ze bedzie cacuszko :) ten vin mnie troche zmartwil ,ale w dowodzie wbite 98 wiec kij tam :D najbardziej martwi mnie ta sekwencja czy ja do ladu doprwadza,ale narazie jestem dobrej mysli :D
to pogratulować i niech sie sprawuje, szkoda tylko że rok kombinowany, ja bym odpuścił albo drążył temat, ale to moje zdanie,
co do pikseli to poszukaj poradnika na forum, jak je naprawić, co do reszty to najpierw podepnij kompa i sprawdź co dokładnie nie gra.
Z drugiej strony jak gość podał że pojemność 4.0 a nie 4.4 to można było się domyślać że jest z ok 95
szczerze mowiac ,to zamulilem z tym vinem zeby go sprawdzic ,ale dam se luzu namieszane jest przy sporwadzeniu tutaj do kraju ,ach nasi polsy handlarze
tutaj na forum tez nikt nie pomyślał ze 4.0 i 98r = coś nie tak. Ważne że silnik i reszta zdrowa, małe usterki naprawisz i będzie po kłopocie, zawsze możesz też wyprostować w papierach rok produkcji żeby potem przy ew odsprzedaży nie było kłopotów