Nie, ale widizalłem na jednej używce. To chyba nie bylo seryjnie montowane.
Wersja do druku
Nie, ale widizalłem na jednej używce. To chyba nie bylo seryjnie montowane.
Nie uważasz że takie coś wyglądałoby śmiesznie w siódemce? Tak jakby mieć nawigację na szybie.
... eee no, lipa. Jak już podłączać, to tylko na pokładowym monitorze ...
Navi na szybie wcale nie wyglądałaby tak śmiesznie, ostatnio widziałem w Porsche Panamera Turbo jak kogoś prowadziła do celu :D
Auto za prawie 800k i takie coś? Dramat, przecież seryjnie jest navi.
W sumie, to dziwię się ludziom, którzy kupują nowe auto w salonie i nie zamawiają sobie fabrycznego navi... Dziś to nie luksus, tylko wygoda ... No ale cóż, każdy ma inne priorytety.
Ja mam auto z 2006r jak wychodziło z salonu to kosztowało na fakturze 650 tysięcy zł .... a na dzień dzisiejszy najnowsza mapa dostepna (nawet w salonie czy to w PL czy zagranicą) to mapa z 2009r???
I jaki sens navi w aucie?.jak mnie kieruje to zwariować idzie... więc jeżdze czasem na doczepianym Tomtomi-e..
nie nie, ja nie uważam tego za obciach absolutnie. Po prostu jakoś tak mam, że u mnie musi wszystko na pokładzie być. Gdybym (oczywiście hipotetycznie, bo nie stać mnie na auto z salonu) poszedł do dealera i dowiedziałbym się, że nie ma najnowszej mapy na Polskę, to nie kupiłbym auta, i tyle.
A co do błędnego prowadzenia przez mapę ori, to nie miałem jeszcze przypadku, żeby wyprowadziła mnie "w pole" (ani w BMW, ani w poprzednich autach), a jeżdżę sporo z navi.
Pzdr