no tak, tylko, czy będą pasowały do naszych E65/66 ?
Wersja do druku
no tak, tylko, czy będą pasowały do naszych E65/66 ?
Ich budowa juz świadczy ze nie za bardzo będą pasowały:) do nowych widzę ze sa chyba dwie diody w prawo i lewo, u nas jest jedna.... ale może ktoś ma pomysł na przeróbkę , bądź wzmocnienie światła ringów:)??
Witam
dzisiaj wymieniłem moje stare żarówki na led-markery
- http://allegro.pl/show_item.php?item...cf77d00be2ff62
Po wymianie dzieje się coś dziwnego
- po zapaleniu silnika zaczynają migać jak stroboskop ringi - 5-10sek (na zgaszonych światłach)
czy ktoś z was to przerabiał ??
efekt ogólnie bardzo fajny zwłaszcza w nocy lecz muszę wiedzieć czy coś złego się nie wydarzy :smile:
- chodzi mi oczywiście o efekt już zapalonych świateł - nie efekt STROBO :p
Tak też myślałem
lecz
kto pyta nie błądzi :smile:
dzięki
Nie wiem jak u was ale u mnie się już 2 razy spaliły te markery. Płaciłem po 169 zl + do tego z wymiana nie jest tak hop siup. Ostatnia szansa jak się spala to zakładam z powrotem zwykle żarówki.
ja od roku mam taki "zamiennik" i działa bez problemu, żadnego mrugania czy awarii jedynie nie dają tak mocnego światła aby mozna było jeździć w dzień zamiast "krótkich"
ja od roku mam taki "zamiennik" i działa bez problemu, żadnego mrugania czy awarii jedynie nie dają tak mocnego światła aby mozna było jeździć w dzień zamiast "krótkich"
U mnie również,żadnych problemów.
To jak to jest że u jednych miga a u drugich nie ??
czy jest jakaś różnica w montażu ??
ja założyłem bezpośrednio łącząc kostkę z kostką bez żadnych dodatkowych kabli które były dołożone do zestawu