Witam
Też mam full opcję :) oprócz skóry i klimy ;)
Wersja do druku
Witam
Też mam full opcję :) oprócz skóry i klimy ;)
siemasz
Cytat:
Zamieszczone przez beemkasiudemka
O widze ze oprocz navi, telefonu i elektryki masz pelna opcje :D
Znaczy ze masz podwojne szyby, webasto, grzana kierownice, duzy pakiet oswietlenia, lodowke, sterowanie klimatyzacja z tylu itd.
No to na prawde niezly "full wypas" - aha no i jeszcze zaluzje na bocznych drzwiach, skladane el. lusterka no i oczywiscie wszystkie fotochromy ..... :cool:
A siedzenia masz Kontoursitzen czy Komfortsitzen? Które są bardziej FULL? :DCytat:
sienamko :)
Witam
nie przejmuj się wypowiedziami kolegów ale na tym forum wszyscy są uczuleni na słowo full opcja
dużo opcji się wzajemnie wyklucza dlatego nigdy nie są wszystkie
i lista opcji dodatkowego wyposażenia w takich samochodach zawsze jest kilometrzasta więc nawet mówiąc że masz wszystkie opcja z tych które się nie wykluczają z innymi to zawsze się coś znajdzie czego nie ma :)
full opcja jest to „chłyt” marketingowy z allegro :)
swoją drogą bardzo ładne auto :)
pozdr. i życzę długie i bezproblemowej eksploatacji
Witam. Ładna Bejca :) Te felgi też się ładnie prezentują :) i piękny środeczek
Był bym wdzięczny za jakieś zdjęcia podłokietnikaCytat:
Witam ;D
Witeczka
Jak napisał Sebek który chyba się troche podśmiewa z tego ze napisałem 'full' ,tak faktycznie nie jest to Full,ale co do tego co wymieniłeś,to owszem ma: webasto,grzaną kierownicę,lusterko wsteczne samo ściemniające,pdc,el. roleta tylnej szyby,samopoziomujące ksenony 2 strefową klimę itp.
Wiem że są wersje specjalne tych aut(np. rządówki) które mają więcej bajerów.
-klimatyzowany schowek
-lodówkę
-2 telefony z przodu i z tyłu w schowku po srodku tylnej kanapy
-hydraulicznie regulowane zawieszenie
Ale to auto jest z marca 98 i ciężko mi ocenić teraz co w tym roczniku BMW jeszcze do niej mogło oferować.
pozdrowionka dla wszystkich i dzięki za komentarze :)